SOCIJALIZACIJA, NE EKRANIZACIJA Policija će ispratiti prosvjednu šetnju prema prijavi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

"Udruga roditelja Naša djeca 2014." od MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije je za današnju prosvjednu šetnju dobila odgovor kako će policija prema prijavi ispratiti današnji događaj, bez pisanog rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će prosvjedna šetnja pod geslom "Socijalizacija, ne ekranizacija" započeti u 17:45 minuta.

17:45-18:00 

Okupljanje sudionika na Španjolskom trgu. Obvezno nošenje maski, ako se ne može osigurati distanca od 2 metra. Dijeljenje tkanine od strane redara i redanje sudionika kako bi se poštovala distanca.

18:00-18:10 

Pozdrav organizatora okupljenima, čitanje zahtjeva Udruge i uputa okupljenima o poštivanju epidemioloških mjera za skupove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:10 

Početak prosvjedne šetnje „SOCIJALIZACIJA, NE EKRANIZACIJA“

Ruta prosvjedne šetnje: Španjolski trg preko ulice  Nikole Šubića Zrinskog (Lenjinovo šetalište) do Trga hrvatskih velikana (Rondo), skretanje desno u ulicu kralja Tvrtka do križanja s ulicom kralja Zvonimira, skretanje desno u ulicu kralja Zvonimira i šetnja do ulaza u park Zrinjevac preko puta „Staklene banke“, te nastavak do fontane u parku Zrinjevac gdje će biti postavljen štand Udruge. 

NAPOMENA: zbog poštivanja distance, moguće je da će dio sudionika krenuti i kasnije, te pozivamo sve koji nam se ne mogu pridružiti odmah u 18:10 sati da to učine na način da zatraže trakninu od redara na Španjolskom trgu i pridruže se posljednjem sudioniku povorke zaključno do 19 sati.

18:30 

Izjave za medije kod štanda Udruge (fontana u parku Zrinjevac) 

18:40-19:30

Potpisivanje peticije za podršku zahtjevima Udruge roditelja Naša djeca 2014 i dijeljenje Zahtjeva za za osiguranjem minimalnih tehničkih uvjeta za praćenje nastave na daljinu koji su roditelji osobno pozvani predati u srijedu, 16. 9. 2020. godine na protokol Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, u zgradi Vlade HNŽ-a, Stjepana Radića 3.

19:30 

Kraj prosvjedne šetnje

Za hercegovina.info su iz ove udruge rekli kako još nisu dobili odgovor od Kriznog stožera HNŽ.

Vezani članci