REKTOR I DEKANI Sa Sveučilišta kažu da su prosvjedi bili predizborne aktivnosti pojedinih političkih stranaka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na kolegiju dekana Sveučilišta u Mostaru, kojega čine rektor, prorektori i dekani fakulteta, između ostalog govorilo se o prosvjedima studenata u Mostaru. Rektor i dekani za sve su optužili politiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prosvjedi jednog dijela studenata održani prošloga tjedna predizborne aktivnosti pojedinih političkih stranaka", priopćili su sa Sveučilišta.

Uvažavajući sve epidemiološke mjere i naredbe nadležnih institucija, nastava će se i dalje nastaviti održavati u kombiniranom modelu, u svrhu zaštite zdravlja studenata.

"Kombinirani model je optimalan oblik održavanja nastave kako bi se zaštitilo zdravlje svakoga studenta, nastavnoga i nenastavnoga osoblja i drugih osoba uključenih u proces rada i nastave. Sveučilište u Mostaru sa svojim nastavnim i nenastavnim osobljem ulaže velike napore u kvalitetu održavanja nastave u postojećim uvjetima koja su propisala nadležna tijela i institucije", priopćeno je.

Podsjetimo, prošlog tjedna održani su veliki prosvjedi studenata u Mostaru, koji su digli svoj glas protiv online nastave, ali i za smanjenje visine školarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci