HSP AS kao suvereni vladar na pravaškoj sceni spreman na suradnju s desnicom!

Vidi originalni članak

Na današnji dan 23.05.1823. godine rodio se dr. Ante Starčević u mjestu Veliki Žitnik kod Gospića.Ostat će upamćen pod imenom Otac Domovine jer upravo je on kreator pravaštva kao jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora. Iako mnogi , nama kao sljednicima njegovog programa prigovaraju da smo arhaični. Sva turbulentna događanja na političkoj sceni u Hrvatskoj i šire govore suprotno. Upravo na njegovom programu prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman uz pomoć hrvatskih branitelja temeljem pravednog i obrambenog Domovinskog rata stvorio je suverenu, samostalnu i nezavisnu RH.Od 1861.godine Hrvati su do danas bili pod nekakvim slovom „B„. Beč, Budimpešta, Beograd i danas Bruxelles potvrda su njegove najpoznatije misli: „Dok budemo imali domaćih izdajicah, dotle ćemo imati tudjinacah za gospodara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U duhu ove obljetnice, slijedom analize izbornih rezultata prinuđeni smo konstatirati činjenično stanje. HSP AS ne spada u stranke koje bi trebale skakati od sreće, ali smo svakako zadovoljni postignutim. Kronična besparica, medijska blokada i već tradicionalna manipulacija javnošću od strane lijevo-liberalnih medija nisu nam dali puno prostora za politički manevar.

U zadanim gabaritima smatramo da smo izvukli maksimum iz trenutno mogućeg.Samostalni izlazak, primjerice u Vukovarskoj-srijemskoj županiji gdje smo osvojili Klub vijećnika u Županijskoj skupštini, do pobjede našeg načelnika Nikole Miletića u Općini Ražanac u Zadarskoj županiji, preko samostalnog prolaska u Gradsko vijeće Vinkovaca našeg predsjednika Hrvoja Ničea, pa do velikih 35% osvojenih u Općini Lovas, poznatoj utvrdi HDZ-a znak su da su birači honorirali politički kuraž. Osvajanje preko sto vijećnika u raznim predstavničkim tijelima samostalno ili u koaliciji sa srodnim strankama učvrstili su nas kao suverenog vladara pravaške političke scene, ali i nametnuli kao čimbenik okupljanja desnice u mnogim dijelovima Hrvatske. Galopirajući parlamentarni izbori su neizbježni, a pravaško okupljanje oko HSP AS te suradnja sa strankama, Udrugama i istaknutim pojedincima na desnici nameću se kao neminovnost. HSP AS je pokazao kako je spreman za sve navedeno.

Vezani članci