HERCEGOVINA.info vam želi Sretnu Novu godinu

Vidi originalni članak

Kao prvo želimo Vam zahvaliti što posjećujete naš portal, i što ste upravo Vi zaslužni što smo jedni od najposjećenijih na ovim našim prostorima. Trudili smo se da budemo aktivni i ažurni, i iskreno nam je drago da ste upravo Vi to prepoznali. U prošloj godini za Vas su osim naših novinara pisali  i uvaženi  kolumnisti Marin Topić, Slaven Raguž i fra Dado Milas. Na našem portalu imali ste prigodu čitati izuzetne dvije mlade djevojke, jednu koja putem našeg portala piše pisma svom mrtvom ocu hrvatskom branitelju, i drugu Marinu Radoš koja piše prekrasne priče iz svog života i svog rodnog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili smo slikom i video zapisaima na skoro svim događajima gdje su nastupili klubovi iz športske obitelji Zrinjski, kao i na velikom broju kulturnih i zabavnih događaja u Mostaru i Hercegovini. Ponosni smo medijski sponzori HŠK Zrinjski, HKK Zrinjski i HŽRK Zrinjski, a uvijek smo i uz mlade nogometaše iz NK Mostar. Trudlili smo se koliko je u našoj moći pratiti i događanja na našem sveučilištu, te promovirati uspješne mlade ljude sa naših područja. Problemi naših branitelja su i naši problemi, te smo bili uz njih tijekom cijele godine. Uvijek smo bili i bit ćemo i dalje uz našeg predsjednika Ćaltu i njegovu facebook grupu, a na kraju godine smo pokrenuli i tv emisiju Mostarska vremena u suradnji sa HTV Oscar C, i ona će se nastaviti prikazivati u idućoj godini. Moramo još svakako spomenuti naše vjerne izvjestitelje iz Beča Dragu Palavru i Bracu iz Nizozemske.

Vaša vjernost i brojke od oko 300.000 jedinstvenih posjeta mjesečno nas obavezuju da i u idućoj godini damo sve od sebe da budmo još bolji i ažurniji. I u narednoj godini ćete čitati naše stare kolumniste, a već smo dogovorili i suradnju sa novim koji će od iduće godine pisati za naš portal. Imamo čvrsta obećanja i naše kćerke poginulog branitelja da će i dalje pisati svoja pisma, a sigurni smo da će i Marina  nastaviti sa svojim odličnim pričama. U idućoj godini bit ćemo na usluzi Vama, a pogotovo našim sportskim klubovima, našim studentima i Sveučilištu, našoj Frami i svećenicima , te našim braniteljima i njihovim udrugama. Otvoreni smo i za sve vaše priče i događanja iz vaših rodnih mjesta, te ćemo rado objaviti sve što nam pošaljete. O politici nećemo puno, ona nas je i dovela da nemamo skoro nikakvih prava u ovoj državi. Eto dok polako ističu zadnji sati ove 2013. godine uredništvo portala HERCEGOVINA.info želi vam svima večeras lijep provod, te SRETNU i uspješnu 2014. godinu.

Želimo da Vam nova godina bude u svemu bolja od stare, i da Vam se ispune sve  želje, te da svaki dan provodite u radosti i veselju.

Vezani članci