Poznata imena tri poginule djevojke

Vidi originalni članak
...e obavljenog uviđaja na mjestu autobuske nesreće na putu Foča - Šćepan Polje, da se utvrđuje identitet poginulih i uzrok prometne nesreće.

"Slijede obdukcija i vještačenje", rekla je nakon uviđaja Gaćinovićeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna neslužbeno saznaje da su poginule Dragana Gluhović (25) s Pala i Podgoričanke Marijana Medojević (28) i Amina Abdić (23).

Mehanizacija "Centrotransa" iz Istočnog Sarajeva izvukla je autobus ovog poduzeća, koji je sinoć oko 23.00 sata skliznuo u provaliju.

Nastradale djevojke izvukli su pripadanici Spasilačkog kluba "Volf" zajedno s pripadanicima policijske Jedinice za podršku i hitnom službom Doma zdravlja u Foči, a u prisustvu Veseljka Eleza, direktora Republičke uprave Civilne zaštite koja je organizirala akciju.

Direktor bolnice u Foči Veljko Marić potvrdio je da je, od 13 ozlijeđenih putnika, 12 u stabilnom stanju i da će neki od njih već danas biti pušteni na kućno liječenje, dok je jedna pacijentkinja iz Herceg Novog na intenzivnoj kirurškoj njezi.

"Povrede su kontuzione, prelomi zglobnog sustava i ozlijede unutarnjih organa. Njeno stanje se prati i nadamo se da ide dobrim tijekom i da će sve biti u redu", rekao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna

Vezani članci