FOTO  TEŽA PROMETNA NESREĆA Šest osoba ozlijeđeno na kobnom raskrižju

Prometna nesreća Sutina INA
Hercegovina.info

Šest osoba ozlijeđeno je u težoj prometnoj nezgodi koja se dogodila u 17:20 sati na križanju ulica maršala Tita i magistralne ceste M-17.

U ovoj nezgodi sudjelovala su dva osobna vozila Polo i Mercedes, dok su ozlijeđeni vozilima hitne pomoći prevezeni u mostarske bolnice.

Kako je iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar potvrđeno za Hercegovina.info, ekipa je intervenirala na mjestu ove prometne nesreće od 17:25 do 17:45 sati gdje su pomogli u izvlačenju dvije osobe iz uništenog vozila.

Za upravljačem automobila Polo bila je osoba F.B. (1997.), dok je Mercedesom upravljao M.O. (1985.).Prema pisanju 'Dnevnog avaza' ženska osoba koja je bila na mjestu suvozača u Polu S.F. zadobila je teške tjelesne ozljede.

Teške tjelesne ozljede su zadobile tri osobe i to: S.F., B.F. i E.Š. svi iz vozila VW Polo, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili M.O., A.O. i N.O. svi iz vozila Mercedes. 

Promet je u tom dijelu grada bio privremeno obustavljen, a očevid su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar. O ovom sudaru je obaviješten dežurni tužitelj koji je naredio izuzimanje vozila u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.