Nestanak Antonije Bilić: POTRAGA ZA DRAGANOM PARAVINjOM

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Policija je u selu Bilišani Donji završila pretraživanje napuštenih objekata, područje uz rijeku Zrmanju i okolni teren u potrazi za Bilićevom, ali nije saopćila da li je pronašla bilo kakav trag koji bi doveo do nestale djevojke.

Boško i Marta Paravinja, jedini stanovnici zaseoka Paravinje, ispričali su da su Dragana posljednji put vidjeli prije tri dana kada je po njega došla supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragan je znao dolaziti kamionom u Bilišane i kamion je bio plave boje, ali bez cerade. Inače je oženjen i ima djecu, ali oni žive u Srbiji'', rekla je Marta Paravinja i dodala da on ne liči fotorobotu koji je objavila policija.

Hrvatski mediji, koji su objavili fotografiju Paravinje, navode da je on na području Srbije pokušao silovanje, kao i da je devedesetih godina izvršio silovanje za što je osuđen na četiri i po godine zatvora.

Policija ličko-senjske uprave juče je vršila forenzičku pretragu kamiona, zbog sumnje da je 7. lipnja u njega ušla Bilićeva, kojoj se od tada gubi svaki trag. Sumnjivi kamion zaustavljen je kod raskršća Sveti Rok, vozač je priveden na informativni razgovor, ali je oslobođen sumnje.

U potrazi za Antonijom Bilić ispitano je 400 ljudi, za njom traga do 1 300 policajaca, pripadnika gorskih službi spašavanja, lovci, vatrogasci.

Srna


Vezani članci