Tuga u obitelji Bilić: 'Antonijina majka samo želi da može ići na groblje'

Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, potraga za antonijom bilić, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Krunoslav Borovec, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, ubojstva, Hrvatska, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Drniš, tuga, Antonija Bilić, ispraćaj, Drniš
...ponavljajući da će se Antonije sjećati po veselju i optimizmu kojim je zračila.

"Poznavao sam je još od osnovne škole. Družili smo se, igrali. Bila je dobar prijatelj. Nije lako. Nadao sam se da je to istina, da je nađena, da ne ostane neriješeno", rekao je učenik Stipe za portal ŠibenikIN.

Ravnatelj škole Ivan Zeljko je s predstavnicima gradske uprave u petak posjetio obitelj Bilić, te su im izrazili sućut i ponudili pomoć u organizaciji pogreba.

"Obitelj je u šoku. Nisu spavali dosta dugo, ne ovih zadnjih nekoliko dana nego zadnjih 17 mjeseci. Sestra će u ponedjeljak otići u Zagreb na sudsku medicinu vidjeti detalje kako bi se mogao organizirati sprovod. Mi smo im na raspolaganju. Majka samo želi da bude pokopana, da može ići na groblje", kazao je ravnatelj.

Podsjetimo, posmrtni ostaci maloljetne Drnišanke pronađeni su 17 mjeseci nakon njezina nestanka, na smetlištu nedaleko od odmorišta Modruš - gdje je posljednji put zabilježen signal Antonijina mobitela. Za ubojstvo i pokušaj silovanja nesretne djevojke osuđen je Dragan Paravinja, koji u šibenskom zatvoru služi maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina.