Državljanka BiH izazvala nesreću kod Petrinje: Dvije osobe se bore za život

Vidi originalni članak

Jučer oko 17:30 sati na dijelu državne ceste u mjestu Blinja, na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne za život, piše index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreću je izazvala 53-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom bosanskohercegovačkih registracija koja je zbog neprilagođene brzine i stanja ceste ulaskom u zavoj na nizbrdici prešla na suprotnu kolničku traku.

Tom prilikom je došlo do udara u osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak, dok su se kao putnici u vozilu nalazile tri osobe u dobi od 27, 50 i 53 godine.

Od siline udarca bosanskohercegovačko vozilo je potom sletilo u odvodni kanal i udarilo u betonski most.

Ozlijeđena 53-godišnja vozačica i 56-godišnji putnik iz osobnog vozila bosanskohercegovačkih registracija su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život, priopćila je policija.

Alkotestiranjem vozača je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. Kaznenog zakona.

Vezani članci