VIDEO  Muškarac u Sarajevu električnim romoblilom vozio 70 na sat i pretjecao automobile

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama se pojavio snimak muškarca koji u noćnim satima u Sarajevu vozi električni romobil znatno većom brzinom od predviđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka prikazuje muškarca na električnom romobilu koji se vozi sarajevskom ulicom Safeta Hadžića brzinom od 70 na sat i pri tome čak pretiče automobile.

Na originalnom videu se čuje kako ga automobili iz suprotnog smjera upozoravaju sirenom, no on je nastavio neodgovornu vožnju kojom je ugrožavao i sebe i druge učesnike u prometu, javlja Klix.

 

Problem neodgovornih vozača električnih romobila sve je veći u Sarajevu. Mnogi od njih romobile voze cestom, nogostupima i šetalištima, a ovog tjedna se u glavnom gradu BiH dogodila nesreća u kojoj je romobil udario pješaka ispred Kampusa.

Zakona koji regulira korištenje električnih romobila u BiH još uvijek nema, a bivši županijski ministar prometa Adi Kalem je prošle godine zatražio uvođenje istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, slična snimka je prošle godine zabilježena u Beogradu, gdje je muškarac vozio električni romobil brzinom od 80 na sat.

Vezani članci