VIDEO  ZRINJSKI POTVRDIO TRANSFER Brkić se iz Dubaija javio videoporukom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HŠK Zrinjski večeras je i službeno potvrdio transfer Ivana Brkića u Rigu iz Latvije. Podsjetimo, Brkić je u ponedjeljak napustio pripreme Plemića te je odletio za Dubai gdje se njegova nova momčad nalazi na pripremama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je jučer prošao liječničke preglede, Brkić je stavio potpis na ugovor s Latvijcima na dvije godine s opcijom produženja na još jednu.

 

'HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Ivana Brkića u Riga Football Club, trostrukog uzastopnog prvaka Latvije. Brkić je u naš klub stigao prije dvije i pol godine kao slobodan igrač, službeni debi upisao je 11. srpnja 2018. protiv Spartaka u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a HŠK Zrinjski napušta sa 68 službenih nastupa. Ivanu se zahvaljujemo na velikom doprinosu koji je ugradio u naše uspjehe te mu želimo puno sreće u nastavku karijere', priopćili su večeras iz Zrinjskog.

Brkić se pak videoporukom obratio svom sada već bivšem klubu i njegovim navijačima.

Hrvatski vratar sa Zrinjskim je imao ugovor koji je vrijedio još šest mjeseci tako da će mostarski klub na njegovom transferu uprihoditi i odgovarajuću odštetu. 

Vezani članci