Trener Željezničara se oglasio na Instagramu, pa mu stoper Posušja odgovorio na Facebooku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jučerašnja utakmica koja se igrala na Grbavici između Željezničara i Posušja podigla je dosta prašine po završetku iste. Naime, Posušje je sve do 84. minute držalo siguran ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a onda je odlični Luka Kukić kapitulirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pogodak koji je primio Kukić postignut je nakon što je Hodžić evidentno loptu najprije primirio rukom, a potom je poslao u mrežu.

Samo četiri minute nakon toga Željezničaru je i dosuđen kazneni udarac. Moramo biti iskreni i reći kako kontakt između Santosa i Pavlovića uz najbolju volju i usporavanje snimke nismo mogli vidjeti, a Pavlović je zbog toga zaradio i crveni karton. Do kraja utakmice Željeznizar postigao još jedan stopostotno čist pogodak kada je strijelac bio Amoah.

 

Nakon utakmice trener HŠK Posušje Branko Karačić je bio bijesan, pa je u kamere Arena Sport TV samo kratko rekao: "Sve ste vidjeli. Hvala i doviđenja".

Spomenuo je Karačić i "bušenje svih lopti u BiH", što je i prije njega učinio trener Veleža Nedim Jusufbegović. I jedan i drugi iskoristili su ironično izjavu trenera Željezničara Nermina Bašića koji je nezadovoljan suđenjem svojoj momčadi protiv Igmana upitao "treba li biti klaun i probušiti sve lopte u BiH".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se Bašić oglasio na svom Instagramu.

"Ne možete vi biti toliko zlobni, koliko ja mogu biti dobar prema vama. Budi mal i ponizan u pobjedama, a velik u porazima", napisao je.

Nakon njegovog statusa oglasio se na mrežama i stoper Posušja Kenan Horić.

"Bravo gospodine, treneru Nerminu Bašiću! Lijepo se radovati poslije ovakve 'korektne' utakmice?! Sumnjam da će se itko oglasiti poslije ovakvih odluka... možda i oglase do iduće krađe na štetu Željezničara! Zato nam društvo i jeste ovakvo kakvo jeste", napisao je Horić na Facebooku.

Na kraju svega možemo reći kako je ispravna tvrdnja najboljeg bh. suca Irfana Peljte koji je u nedavnom razgovoru za Hercegovina.info rekao kako treneri u BiH ne rade dobru stvar.

"Treneri također ne rade dobre stvari. Oni šute kada im nešto ide u prilog, a žale se kada im ne ide", kazao je Peljto.

Ova njegova izjava najbolje opisuje najsvježiju situaciju.

Vezani članci