FOTO  Tonći Kukoč: Trudom i zalaganjem do srca navijača

Vidi originalni članak
Uprkos nesnosnoj vrućini Kukoč je nebrojeno puta probio bok, a bio je asistent za dva pogotka. Posebno valja istaći asistenciju Handžiću, i upravo su takve asistencije i pogotci ono što je nedostajalo Zrinjskom.

Ova dobra igra sigurno je podstrek Kukoču da nastavi još bolje raditi kako bi se što prije vratio u momčad, gdje mu je po kvaliteti i mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima dolaska u Zrinjski sam Kukoč je priznao da nije u potpunosti spreman, a i imao je peh sa ozljedama. Na ljetnoj stanci nije išao na odmor, nego je ostao u Mostaru pripremajući se za nadolazeću sezonu.

Nažalost, postoje i oni koji na svaki način žele Kukoča prikazati u nekom drugom svjetlu. Oni su s nestrpljenjem iščekivali neki njegov ispad kako bi ga ocrnili i proglasili "zločastim" dečkom.

Kada su ostali kratkih rukava u tom iščekivanju počeli su "čačkati" po njegovom osobnom profilu tražeći nekakve senzacije i afere kojih naravno nije bilo.

Kukoč je pri dolasku u Mostar istakao da je došao igrati nogomet i zahvalan je Zrinjskom koji mu je dao prigodu da se vrati na nogometni teren. Nakon osvajanja titule sa Zrinjskim Kukoč je poručio svojim suigračima: Ponosan sam što sam igrač Zrinjskog i što sam dijelio teren sa vama. Jedna stvar je sigurna, a to je da nam ništa nitko nije poklonio, sve smo svojim trudom i zalaganjem zaslužili.

U tim riječima je bit svega onoga što danas možemo napisati o Tonćiju. Kukoč je došao u Zrinjski da trudom i zalaganjem uđe u srca navijača, i sasvim sigurno je na pravom putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su prije par mjeseci grafitom na zidu stadiona na kome stoji Tonći Kukoč jedan od nas, jasno rekli što misle o njemu.

Vezani članci