FOTO  Tonći Kukoč: Trudom i zalaganjem do srca navijača

HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Tonći Kukoč , Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč , Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč , Tonći Kukoč bivši nogometaš, HŠK Zrinjski
Uprkos nesnosnoj vrućini Kukoč je nebrojeno puta probio bok, a bio je asistent za dva pogotka. Posebno valja istaći asistenciju Handžiću, i upravo su takve asistencije i pogotci ono što je nedostajalo Zrinjskom.

Ova dobra igra sigurno je podstrek Kukoču da nastavi još bolje raditi kako bi se što prije vratio u momčad, gdje mu je po kvaliteti i mjesto.

U trenucima dolaska u Zrinjski sam Kukoč je priznao da nije u potpunosti spreman, a i imao je peh sa ozljedama. Na ljetnoj stanci nije išao na odmor, nego je ostao u Mostaru pripremajući se za nadolazeću sezonu.

Nažalost, postoje i oni koji na svaki način žele Kukoča prikazati u nekom drugom svjetlu. Oni su s nestrpljenjem iščekivali neki njegov ispad kako bi ga ocrnili i proglasili "zločastim" dečkom.

Kada su ostali kratkih rukava u tom iščekivanju počeli su "čačkati" po njegovom osobnom profilu tražeći nekakve senzacije i afere kojih naravno nije bilo.

Kukoč je pri dolasku u Mostar istakao da je došao igrati nogomet i zahvalan je Zrinjskom koji mu je dao prigodu da se vrati na nogometni teren. Nakon osvajanja titule sa Zrinjskim Kukoč je poručio svojim suigračima: Ponosan sam što sam igrač Zrinjskog i što sam dijelio teren sa vama. Jedna stvar je sigurna, a to je da nam ništa nitko nije poklonio, sve smo svojim trudom i zalaganjem zaslužili.

U tim riječima je bit svega onoga što danas možemo napisati o Tonćiju. Kukoč je došao u Zrinjski da trudom i zalaganjem uđe u srca navijača, i sasvim sigurno je na pravom putu.

Navijači su prije par mjeseci grafitom na zidu stadiona na kome stoji Tonći Kukoč jedan od nas, jasno rekli što misle o njemu.