FOTO/VIDEO  Najmlađi Plemići u polufinalu turnira u Bijeljini

Vidi originalni članak
Jučer se organizator turnira zbog velike kiše susreo sa brojnim problemima, jer je dio prijavljenih ekipa odustao od dolaska, pa su izvučene nove skupine ekipa koje su se našle u Bijeljini.

Zrinjski kao što smo ranije napisali nastupa sa dvije ekipe. Godište 2009. koje vodi trener Marin Jovanović svoje natjecanje završilo je danas. Zrinjski nije uspio preskočiti skupinu. U prvoj utakmici koju su Plemići odigrali jučer izgubili su od ekipe Rudara iz Prijedora. Dio utakmice možete pogledati i na našem video prilogu koji se nalazi na vrhu stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su Plemići u prvoj utakmici slavili protiv ekipe Bambi Tuzla sa 2:0. U trećoj utakmici Zrinjski je svladao i ekipu Juventus iz Sarajeva sa 2:1, da bi u posljednjoj utakmici odigrao 1:1 sa ekipom Borac Banja Luka. Remi nije bio dovoljan za nastavak natjecanja.

Za razliku od 2009. godišta, 2010. godište koje vodi trener Ivan Dominiković plasirali su se u polufinale turnira. Mali Plemići u grupi su zabilježili tri pobjede. Prvu utakmici bili su bolji od ekipe Ole Borac sa 1:0, u drugoj utakmici slavili su protiv ŠN Tiki Taka iz Mostara sa 2:0, da bi u trećoj utakmici ubilježili pobjedu i protiv ekipe Bambi Tuzla sa 3:1.

U četvrtfinalnoj utakmici Zrinjski je slavio proti ekipe Šampion Bijeljina nakon jedanaesteraca 3:2. U regularnom dijelu utakmica je završila 0:0.

Vezani članci