FOTO/VIDEO  Najmlađi Plemići u polufinalu turnira u Bijeljini

Zrinjski najmlađi članovi u Bijeljini
Jučer se organizator turnira zbog velike kiše susreo sa brojnim problemima, jer je dio prijavljenih ekipa odustao od dolaska, pa su izvučene nove skupine ekipa koje su se našle u Bijeljini.

Zrinjski kao što smo ranije napisali nastupa sa dvije ekipe. Godište 2009. koje vodi trener Marin Jovanović svoje natjecanje završilo je danas. Zrinjski nije uspio preskočiti skupinu. U prvoj utakmici koju su Plemići odigrali jučer izgubili su od ekipe Rudara iz Prijedora. Dio utakmice možete pogledati i na našem video prilogu koji se nalazi na vrhu stranice.

Danas su Plemići u prvoj utakmici slavili protiv ekipe Bambi Tuzla sa 2:0. U trećoj utakmici Zrinjski je svladao i ekipu Juventus iz Sarajeva sa 2:1, da bi u posljednjoj utakmici odigrao 1:1 sa ekipom Borac Banja Luka. Remi nije bio dovoljan za nastavak natjecanja.

Za razliku od 2009. godišta, 2010. godište koje vodi trener Ivan Dominiković plasirali su se u polufinale turnira. Mali Plemići u grupi su zabilježili tri pobjede. Prvu utakmici bili su bolji od ekipe Ole Borac sa 1:0, u drugoj utakmici slavili su protiv ŠN Tiki Taka iz Mostara sa 2:0, da bi u trećoj utakmici ubilježili pobjedu i protiv ekipe Bambi Tuzla sa 3:1.

U četvrtfinalnoj utakmici Zrinjski je slavio proti ekipe Šampion Bijeljina nakon jedanaesteraca 3:2. U regularnom dijelu utakmica je završila 0:0.