HŠK Zrinjski: Plemići u novu bez 13. nogometaša iz prošle sezone

Vidi originalni članak
Vremena do prve službene utakmice je malo i ona je po rasporedu već 02. srpnja u okviru kvalifikacija za Europsku ligu.

Iako će se puno toga više znati u petak za kada je zakazana prva prozivka već sada se zna da će Plemići u novu sezonu krenuti bez velikog broja nogometaša koji su u prošloj bili članovi Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko su prekobrojni?

Iako imena onih koji više neće biti nogometaši Zrinjskog nisu poznata iz izvora bliskih klubu saznajemo da je riječ o 13. nogometaša. U tom broju su svakako Ivan Crnov kome je istekao ugovor, te Sven Dedić sa kojim je prekinuta suradnja. Ostala imena kriju se u nogometašima koji su imali malu minutužu, ali i među onima kojima su istekli ugovori. U tu brojku valja dodati i drugog vratara Tirića koji će slijedeću sezonu provesti na posudbi.

Nova imena među Plemićima

Nova imena za sezonu koja dolazi su Filipović i Žeravica, a na prvoj prozivci će se pojaviti i neki nogometaši koji su na posudbi u drugim klubovima, prije svih Galić iza koga je sjajna sezona u Branitelju. Iz juniorskog pogona prvom timu će se priključiti vratar Karačić, te Stjepan Radeljić.

Do prve prozivke može se očekivati da među Plemiće sleti još neko zvučno pojačanje, a iz razumljiv razloga imena potencijalnih novih nogometaša još uvijek nisu za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo navijači s nestrpljenjem očekuju prvu prozivku, nakon koje će puno više toga biti poznato.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci