HŠK Zrinjski: Plemići u novu bez 13. nogometaša iz prošle sezone

trening vinko
Vremena do prve službene utakmice je malo i ona je po rasporedu već 02. srpnja u okviru kvalifikacija za Europsku ligu.

Iako će se puno toga više znati u petak za kada je zakazana prva prozivka već sada se zna da će Plemići u novu sezonu krenuti bez velikog broja nogometaša koji su u prošloj bili članovi Zrinjskog.

Tko su prekobrojni?

Iako imena onih koji više neće biti nogometaši Zrinjskog nisu poznata iz izvora bliskih klubu saznajemo da je riječ o 13. nogometaša. U tom broju su svakako Ivan Crnov kome je istekao ugovor, te Sven Dedić sa kojim je prekinuta suradnja. Ostala imena kriju se u nogometašima koji su imali malu minutužu, ali i među onima kojima su istekli ugovori. U tu brojku valja dodati i drugog vratara Tirića koji će slijedeću sezonu provesti na posudbi.

Nova imena među Plemićima

Nova imena za sezonu koja dolazi su Filipović i Žeravica, a na prvoj prozivci će se pojaviti i neki nogometaši koji su na posudbi u drugim klubovima, prije svih Galić iza koga je sjajna sezona u Branitelju. Iz juniorskog pogona prvom timu će se priključiti vratar Karačić, te Stjepan Radeljić.

Do prve prozivke može se očekivati da među Plemiće sleti još neko zvučno pojačanje, a iz razumljiv razloga imena potencijalnih novih nogometaša još uvijek nisu za javnost.

Bilo kako bilo navijači s nestrpljenjem očekuju prvu prozivku, nakon koje će puno više toga biti poznato.

HERCEGOVINA.info