HŠK Zrinjski: Nikolić i Crnov su zaslužili poziv u reprezentaciju

Vidi originalni članak
Safet Sušić za ovu utakmicu ostao je bez napadača, tako da će u Izraelu morati inprovizirati sa sastavom. Iako je izbornik BiH znao da neće moći računati sa Ibiševića i Džeku, ništa nije učino da pronađe alternativu za njih dvojicu pravdajući se riječima da za njih ne postoje zamjene.

Pisali smo do sada nekoliko puta, i opet ćemo, ne bi li napokon Safet progledao i shvatio da u domaćoj Premijer ligi postoje nogometaši koji su napadači i koji su zaslužili poziv u izabranu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega tu mislimo na ubitačni dvojac HŠK Zrinsjki u imenima Ivana Crnova i Steve Nikolića. Spomenuti dvojac su članovi državnog prvaka iz koga je Safet radi mira u kući pozvao vratara Dujkovića koji vjerojatno nikada neće dobiti šansu da nastupi u nekoj službenoj utakmici.

Crnov i Nikolić su svojim igrama u dresu državnog prvaka zasluži poziv u reprezentaciju, a ovako Safet Sušić niti jednom svojom gestom nije dao do znanja da ga oni uopće interesiraju.

Bilo kako bilo jasno je da Safet ignorira domaću ligu, a kako će proći njegov eksperiment bez napadača ostaje nam da vidimo na utakmici u Izrealu.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci