HŠK Zrinjski: Nikolić i Crnov su zaslužili poziv u reprezentaciju

HŠK Zrinjski: Nikolić i Crnov su zaslužili poziv u reprezentaciju
Safet Sušić za ovu utakmicu ostao je bez napadača, tako da će u Izraelu morati inprovizirati sa sastavom. Iako je izbornik BiH znao da neće moći računati sa Ibiševića i Džeku, ništa nije učino da pronađe alternativu za njih dvojicu pravdajući se riječima da za njih ne postoje zamjene.

Pisali smo do sada nekoliko puta, i opet ćemo, ne bi li napokon Safet progledao i shvatio da u domaćoj Premijer ligi postoje nogometaši koji su napadači i koji su zaslužili poziv u izabranu vrstu.

Prije svega tu mislimo na ubitačni dvojac HŠK Zrinsjki u imenima Ivana Crnova i Steve Nikolića. Spomenuti dvojac su članovi državnog prvaka iz koga je Safet radi mira u kući pozvao vratara Dujkovića koji vjerojatno nikada neće dobiti šansu da nastupi u nekoj službenoj utakmici.

Crnov i Nikolić su svojim igrama u dresu državnog prvaka zasluži poziv u reprezentaciju, a ovako Safet Sušić niti jednom svojom gestom nije dao do znanja da ga oni uopće interesiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo jasno je da Safet ignorira domaću ligu, a kako će proći njegov eksperiment bez napadača ostaje nam da vidimo na utakmici u Izrealu.

HERCEGOVINA.info