FOTO  Najpoznatija hrvatska guza otvorila reviju badića

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Iako je ovih dana izbor događanja zaista velik, uistinu je puno poznatih posjetilo modnu reviju talijanskog modnog brenda Goldenpoint, održanoj u četvrtak 27. svibnja u Boćarskom domu.

Veliku pažnju uzvanika plijenile su preplanule manekenke, a posebice manekenka Jelena Glišić, vlasnica trenutno najpopularnije guze u Hrvatskoj koja se zavodljivo smješkala prisutnima.

Manekenke su predstavile najnovije kolekcije kupaćih kostima modnih kuća Golden Lady i Hue, a revija je završila eksplozivno s mnoštvom zlatnih konfeta koji su padali po golišavim manekenkma između ostalog i po Renati Sopek koja se pojavila kao specijalna gošća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su redovi vrvili poznatima, a posebno se isticala Maja Šuput koja je blistala u ružičastoj haljinici. 'Super sam, ljubav nikad bolje, a vidjela sam i par badića koje ću si ovo ljeto isfuravati u pauzama od gaža', veselo je gugutala Maja pod ruku vodeći novopečenog zaručnika Maria Kovačevića.

Reviju su posjetile i pjevačica Nina Badrić, stilist Viktor Drago, Emilija Bunjac, voditeljica Ivana Šundov i mnogi drugi.

Uz spomenute linije kupaćih kostima modna marka Goldenpoint nudi i niz modnih dodataka za ljeto i plažu. Ljetni će se look tako upravo zahvaljujući bogatom asortimanu Goldenpoint moći upotpuniti pareom, kratkim hlačicama, laganim i lepršavim suknjama i haljinicama koji će svaki odlazak na plažu ili šetnju uz more učiniti nezaboravnim od početka do kraja.

tportal.hr

Vezani članci