Chanel je upravo lansirao novu 'it' torbu koja bi uskoro mogla nadmašiti popularnost svojih prethodnica

Chanel je upravo lansirao novu 'it' torbu koja bi uskoro mogla nadmašiti popularnost svojih prethodnica
Francuska modna kuća Chanel upravo je lansirala novi model torbe koji je dio aktualne jesensko-zimske kolekcije. Predstavljamo vam njezino visočanstvo Chanel 19

Podigla se ogromna prašina nakon što je prestižna modna kuća Chanel predstavila svoj novi model torbe. Chanel 19 torba, koja dijeli naziv s legendarnim parfemom, predstavljena je po prvi put u sklopu posljednje kolekcije Karla Lagerfelda na modnoj reviji u ožujku, a sada je konačno dostupna u slobodnoj prodaji.

Ima sve elemente klasične Chanel torbice - kopču s duplim C logom i lanac isprepleten s kožom, ali i dozu kulerskog dizajna koji klasični model nema. Chanel 19 dolazi u tri veličine, a prilikom kupnje moguće je odabrati dvije opcije - model od tvida ili model od janjeće kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim standardnog modela koji se nosi na rame Chanel 19 dolazi i u varijanti remen-torbe koja se prodaje po nešto nižoj cijeni. Cijena torbe, ovisno o modelu, varira između 23,500 i 40,500 kuna, no unatoč paprenoj cijeni uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo ostvariti kultni status baš poput svojih prethodnica.

Samo je nekoliko modela koje su se zahvaljujući svojoj popularnosti nastavile prodavati do danas - model Classic, model 2.55 koji je dizajniran 1955., model Gabrielle, model Boy i model 31. Bez obzira koja je godina u pitanju, ove torbe nikada ne izgledaju 'pase', što ih čini itekako isplativom investicijom.

Ove jeseni Chanel 19 dostupna je u klasičnoj crnoj, bež i bijeloj boji, ali i u pink, tirkiznoj i smaragdnoj boji, dok je iduće ljeto možemo očekivati i u boji lavande te kaki boji.