Chanel je upravo lansirao novu 'it' torbu koja bi uskoro mogla nadmašiti popularnost svojih prethodnica

moda i ljepota, modni trendovi, torbe, chanel
Francuska modna kuća Chanel upravo je lansirala novi model torbe koji je dio aktualne jesensko-zimske kolekcije. Predstavljamo vam njezino visočanstvo Chanel 19

Podigla se ogromna prašina nakon što je prestižna modna kuća Chanel predstavila svoj novi model torbe. Chanel 19 torba, koja dijeli naziv s legendarnim parfemom, predstavljena je po prvi put u sklopu posljednje kolekcije Karla Lagerfelda na modnoj reviji u ožujku, a sada je konačno dostupna u slobodnoj prodaji.

Ima sve elemente klasične Chanel torbice - kopču s duplim C logom i lanac isprepleten s kožom, ali i dozu kulerskog dizajna koji klasični model nema. Chanel 19 dolazi u tri veličine, a prilikom kupnje moguće je odabrati dvije opcije - model od tvida ili model od janjeće kože.

moda i ljepota,modni trendovi,torbe,chanel

moda i ljepota,modni trendovi,torbe,chanel

Osim standardnog modela koji se nosi na rame Chanel 19 dolazi i u varijanti remen-torbe koja se prodaje po nešto nižoj cijeni. Cijena torbe, ovisno o modelu, varira između 23,500 i 40,500 kuna, no unatoč paprenoj cijeni uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo ostvariti kultni status baš poput svojih prethodnica.

moda i ljepota,modni trendovi,torbe,chanel moda i ljepota,modni trendovi,torbe,chanel

Samo je nekoliko modela koje su se zahvaljujući svojoj popularnosti nastavile prodavati do danas - model Classic, model 2.55 koji je dizajniran 1955., model Gabrielle, model Boy i model 31. Bez obzira koja je godina u pitanju, ove torbe nikada ne izgledaju 'pase', što ih čini itekako isplativom investicijom.

Ove jeseni Chanel 19 dostupna je u klasičnoj crnoj, bež i bijeloj boji, ali i u pink, tirkiznoj i smaragdnoj boji, dok je iduće ljeto možemo očekivati i u boji lavande te kaki boji.