FOTO  Najpoznatija hrvatska guza otvorila reviju badića

Iako je ovih dana izbor događanja zaista velik, uistinu je puno poznatih posjetilo modnu reviju talijanskog modnog brenda Goldenpoint, održanoj u četvrtak 27. svibnja u Boćarskom domu.

Veliku pažnju uzvanika plijenile su preplanule manekenke, a posebice manekenka Jelena Glišić, vlasnica trenutno najpopularnije guze u Hrvatskoj koja se zavodljivo smješkala prisutnima.

Manekenke su predstavile najnovije kolekcije kupaćih kostima modnih kuća Golden Lady i Hue, a revija je završila eksplozivno s mnoštvom zlatnih konfeta koji su padali po golišavim manekenkma između ostalog i po Renati Sopek koja se pojavila kao specijalna gošća.

Prvi su redovi vrvili poznatima, a posebno se isticala Maja Šuput koja je blistala u ružičastoj haljinici. 'Super sam, ljubav nikad bolje, a vidjela sam i par badića koje ću si ovo ljeto isfuravati u pauzama od gaža', veselo je gugutala Maja pod ruku vodeći novopečenog zaručnika Maria Kovačevića.

Reviju su posjetile i pjevačica Nina Badrić, stilist Viktor Drago, Emilija Bunjac, voditeljica Ivana Šundov i mnogi drugi.

Uz spomenute linije kupaćih kostima modna marka Goldenpoint nudi i niz modnih dodataka za ljeto i plažu. Ljetni će se look tako upravo zahvaljujući bogatom asortimanu Goldenpoint moći upotpuniti pareom, kratkim hlačicama, laganim i lepršavim suknjama i haljinicama koji će svaki odlazak na plažu ili šetnju uz more učiniti nezaboravnim od početka do kraja.

tportal.hr