ELLA DVORNIK RODILA Otkrijte neobično ime bebe

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ella Dvornik je na svijet donijela još jednu djevojčicu prije točno četiri dana. Vijest o rođenju bebe je vješto skrivala od javnosti jer se kako kaže, htjela odmoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo se šuškalo nosi li Ella ovaj put sina ili opet kćer, ali je ona u dogovoru s mužem Charlesom odlučila da spol djeteta neće otkriti prije nego se rodi.

Vijest o trudnoći je obožavateljima otkrila krajem rujna a beba se rodila 5 tjedana ranije. Ella je zadnjih dana trudnoće boravila u bolnici Rodilište & Poliklinika Podobnik kao bi čuvala trudnoću.

Neobično ime koje su ovi mladi roditelji dali djetetu je Lumi Wren, a značenje imena će nam Ella zasigurno otkriti u idućim danima.

"Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h cak 5 tjedana ranije, mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reci bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren, mama smiješ popiti pivu", stoji u Ellinoj Facebook objavi.

 

Vezani članci