Isprobajte nove poze u krevetu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Dosta vam je stalno istih poza u seksu? Razbijte svakodnevnu rutinu i pritom se, ako ništa drugo, dobro zabavite i zbližite s partnerom. Vjerujte nam, ako mu predložite nešto od ovog, bit će oduševljen!

Ponovo vam donosimo poze kojima možete začiniti svoj seksualni život. Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi" svoj seksualni život.
Kauboj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đihaaaa! S ovom pozom, možda vas čeka najbolje jahanje života. Ako je ijedna poza jednostavna, ali i efikasna - onda je to ova. A ako volite biti pasivniji u seksu, onda je ova poza pun pogodak! Sve što vi trebate je leći na leđa i malo raširiti noge. Nakon toga partner vas može "zajašiti". Iako bi u početku moglo biti "ispadanja" dok se ne uhodate malo, ovu pozu ćete obožavati - vi zbog dobrog pogleda i nadraživanja vanjskih dijelova spolovila, a on zbog suženosti otvora.
Dvostruko zadovoljstvo

Dvostruko zadovoljstvo itekako - jer oboje primate i dajete - iako ne na isti način za razliku od popularne poze 69. Uz to za vas je zadovoljstvo u nekonvencionalnoj metodi kunilingusa, a njemu u tome što uopće ima priliku isprobati tako nešto. Pozu morate izvoditi na rubu kreveta ili kauča (stavite na pod jastuk za njegova koljena). Sjednite na kauč, a on neka klekne ispred vas. Nakon zagrijavanja uz poljupce, on neka vas uhvati za bokove i podigne, tako da vam bedra završe na njegovim ramenima i kraj njegove glave. Dok vas on zadovoljava ustima, vi se istovremeno rukama poigrajte s njegovim... "generalom".
Priprema... pozor... kreni!

Utrka je spremna, pištolj se oglasio... i oni su krenuli! Ovo je utrka u kojoj biste se mogli dobrano zadihati, a ona će trajati sve dok oboje ne stignete na cilj! Poza je moguća i za "običan", ali i analni seks, ako to prakticirate, i poprilično je intimna. Sve što vam treba je jedan tabure. Oboje ga zajašite kao sedlo, on je straga. Da biste "krenuli" i olakšali penetraciju malo se podignite s taburea i nagnite prema naprijed. I sve što je dalje potrebno je uhvatiti zajednički ritam.
U sridu

Iako malo manje fleksibilne osobe možda neće biti oduševljene ovom pozom, svi oni koji je prakticiraju - obožavaju je! Vi naprosto legnite na bok, on vam priđe okomito na vas u klečećem položaju (vaša ispružena lijeva noga je među njegovim nogama), te zatim stavite svoju desnu nogu na njegovo desno (ili lijevo rame). Ako vam postane teško držati nogu u zraku, možete je savinuti u koljenu i osloniti na njegova prsa. Naše dame, ovo je poza koju svakako morate probati jer će vas kako i sam naziv govori - on pogoditi u sridu i izazvati orgazam o kakvom možda već dulje vremena maštate!
Direktno u facu

Ovo je poza koja će ga u potpunosti izluditi (na dobar način)! Ne samo da ćete ga žestoko izjahati, već će mu se i pred licem klatariti vaše obožavane sise. Ova poza ima mnogo sličnosti s obrnutom misionarskom pozom (kad ste vi gore), ali s dvije važne prednosti - ona vam pruža odličan i neobičan kut penetracije i druga koju smo već spomenuli - on ima priliku poigrati se (rukama i ustima) s vašim "prijateljicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sad kako ovo izvesti - on neka legne na pod i noge stavi na kauč ili krevet, s time da je važno da podigne i stražnjicu i donji dio leđa s poda. Vi ga opkoračite, pa se spustite na sve četiri i spremite na divlje jahanje!


Izvor: sexinfo101.com

Vezani članci