Dijelovi tijela koje muškarci obožavaju

Vidi originalni članak
Bez obzira na to s koliko pažnje brinete o svome tijelu, činjenica je da ste prema sebi vjerojatno malo prestrogi. Prestanete biti nesigurni - ukoliko redovito izvodite tjelovježbe te se pravilno hranite, dobra je vijest da ste u njihovim očima dovoljno seksi.

Sljedeći put kad se budete pripremali za strastvenu noć s vašim partnerom, opustite se i uživajte. Muškarci naša tijela vole dovoljno i za dvoje, a jednom kad se nađete u njihovom zagrljaju, vaše brige o izgledu njemu neće biti ni na kraju pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stražnjica

Savršena guza kakvu svi priželjkujemo možda i nije ona kakvu imate, ali kada ste s muškarcem, vaša guza jedina je guza u sobi - prema tome, jedina na svijetu.

Grudi

Vaše grudi su prevelike/premale/prave/umjetne? Vjerovali ili ne, muškarcima to nije nimalo važno. Jedino što je vašem najdražem u tom trenutku važno je da su to grudi koje pripadaju vašem tijelu, a to znači da su baš onakve kakve bi trebale biti. Ako vaš muškarac nije zainteresiran za grudi, onda je on taj koji bi se trebao zabrinjavati, a ne vi.

Trbuh

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li ikad vidjeli modela koji se u donjem rublju ili bikiniju na fotografiji naginje prema naprijed? Naravno da niste. To je zato što onda ne bi izgledao ravno. Zato, sljedeći put kad isprobavate zabavnu seks pozu, a nesigurni ste zbog izgleda vašeg trbuha, sjetite se da ste u sobi s muškarcem, a oni su, kako i sami kažu „previše zauzeti uživanjem u činjenici da se seksaju s osobom od krvi i mesa, a ne s nadimkom na internetu."

Vagina

Ovo je jedan dio koji žene nikada neće razumijeti i to je jednostavno tako. Jednako kao što muškarci ne vide u čemu je stvar s muškim spolovilima, tako žene nikada neće vidjeti ljepotu i posebnost ženskih. Ipak, ni tu nema razloga za brigu. Prihvatite njihovu zadivljenost vama cijelima i uživajte bez ikakvih briga, bar na jednu večer.

 

Zapamtite, ukoliko muškarac želi spavati s vama, činjenica da mu to dopuštate za njega je dovoljno očaravajuća, zato uživajte u toj moći. Muškarci vam poručuju: „Nema ništa više seksi od pogleda žene koja voli svoje tijelo i dopušta nam da u njemu uživamo."

Cosmopolitan.hr

 

Vezani članci