Dijelovi tijela koje muškarci obožavaju

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Bez obzira na to s koliko pažnje brinete o svome tijelu, činjenica je da ste prema sebi vjerojatno malo prestrogi. Prestanete biti nesigurni - ukoliko redovito izvodite tjelovježbe te se pravilno hranite, dobra je vijest da ste u njihovim očima dovoljno seksi.

Sljedeći put kad se budete pripremali za strastvenu noć s vašim partnerom, opustite se i uživajte. Muškarci naša tijela vole dovoljno i za dvoje, a jednom kad se nađete u njihovom zagrljaju, vaše brige o izgledu njemu neće biti ni na kraju pameti.

Stražnjica

Savršena guza kakvu svi priželjkujemo možda i nije ona kakvu imate, ali kada ste s muškarcem, vaša guza jedina je guza u sobi - prema tome, jedina na svijetu.

Grudi

Vaše grudi su prevelike/premale/prave/umjetne? Vjerovali ili ne, muškarcima to nije nimalo važno. Jedino što je vašem najdražem u tom trenutku važno je da su to grudi koje pripadaju vašem tijelu, a to znači da su baš onakve kakve bi trebale biti. Ako vaš muškarac nije zainteresiran za grudi, onda je on taj koji bi se trebao zabrinjavati, a ne vi.

Trbuh

Jeste li ikad vidjeli modela koji se u donjem rublju ili bikiniju na fotografiji naginje prema naprijed? Naravno da niste. To je zato što onda ne bi izgledao ravno. Zato, sljedeći put kad isprobavate zabavnu seks pozu, a nesigurni ste zbog izgleda vašeg trbuha, sjetite se da ste u sobi s muškarcem, a oni su, kako i sami kažu „previše zauzeti uživanjem u činjenici da se seksaju s osobom od krvi i mesa, a ne s nadimkom na internetu."

Vagina

Ovo je jedan dio koji žene nikada neće razumijeti i to je jednostavno tako. Jednako kao što muškarci ne vide u čemu je stvar s muškim spolovilima, tako žene nikada neće vidjeti ljepotu i posebnost ženskih. Ipak, ni tu nema razloga za brigu. Prihvatite njihovu zadivljenost vama cijelima i uživajte bez ikakvih briga, bar na jednu večer.

 

Zapamtite, ukoliko muškarac želi spavati s vama, činjenica da mu to dopuštate za njega je dovoljno očaravajuća, zato uživajte u toj moći. Muškarci vam poručuju: „Nema ništa više seksi od pogleda žene koja voli svoje tijelo i dopušta nam da u njemu uživamo."

Cosmopolitan.hr