Zanimanje mi je depiliranje muških intimnih dijelova tijela

trake za depilaciju, depilacija, muškarci i depilacija, intimni dijelovi tijela, depilacija, muškarci i depilacija
Imala sam 18 godina kada sam se preselila u Los Angeles. Odlučila sam se profesionalno baviti depilacijom - moja mama je kozmetičarka pa mi je ta profesija već bila poznata i znala sam da ću u Los Angelesu imati pune ruke posla s djevojkama željnim slave i suprugama trofejima kojima je potrebna depilacija. Sada, pet godina kasnije, posao cvjeta: ne prođe mi dan bez torza, lica ili guze kojoj treba depilacija. Ali kada sam sa 18 godina počinjala, nisam mogla ni zamisliti koji dio tijela ću klijentima depilirati češće od svih drugih. Testise.

Savladati mušku depilaciju
Kada je muškarac prvi put ušao u moj salon, bila sam tako preplašena da sam jedva uspjela usmjeriti pogled na mjesto depilacije - što nikako nije dobro kada kombinirate vruć vosak i najdragocjenije „dragulje". Imala sam 19 godina, a klijent oko 40. Izgledao je kao pedantni računovođa: glatko obrijan, s uredno opeglanom odjećom. Pretpostavila sam da želi da i njegovi intimni dijelovi budu besprijekorni kao i njegov izgled.

Dotadašnje iskustvo u depiliranju muških genitalija svodilo se na gledanje jednog kratkog filma o tome u školi za ljepotu. Stvar je u tome što tako delikatnu tehniku možete savladati samo praksom. Rezultat? Kad sam završila s njima, računovođine loptice postale su vatrenocrvene. Skinula sam barem sloj kože i sigurno je osjećao bol sljedećih nekoliko dana... Ali, nije se žalio.

S vremenom sam bila sve spretnija pa sam se odvažila isprobati zahvat i na frajerima s kojima sam se viđala. Onda sam, prije godinu dana, počela raditi u jednom novom prostoru koji se reklamirao kao uniseks salon ljepote. Vlasnicima sam se predstavila kao stručnjak za mušku depilaciju (malo sam pretjerala) i tako postala djevojka zadužena za frajere.

I nismo mogli vjerovati koliko je muškaraca počelo dolaziti u salon. Mislim da im je baš nedostajao salon koji se reklamirao kao „muški", kako im ne bi bilo nelagodno i kako ne bi osjećali da je depilacija rezervirana isključivo za žene. Većina muškaraca koji dolaze u naš salon su straight, uspješni i zgodni. Ponekad ih „guglam" i otkrijem da su uspješni menadžeri ili odvjetnici, a često su oženjeni i imaju djecu.

Kako ih opustiti
Depilacija muških intimnih dijelova mnogo je kompliciranija od istog tog zahvata kod žena. Djevojka može samo leći na stol i isključiti se, a muškarac mora aktivno sudjelovati - skloniti penis i zategnuti kožu na testisima. Nekidan je u salon ušao neiskusan klijent: u kasnim dvadesetima, sladak, opušteno obučen. Nazvala sam ga „Convers dečko" zbog tenisica koje je nosio.

Upijao je svaku moju riječ dok sam mu govorila što da radi, a primijetila sam i male kapi znoja na njegovu čelu. Bio je toliko nervozan da nije ni primijetio kada sam uzela njegov penis u ruku kako bih mu pokazala na koji način da ga drži... A ja sam slatka djevojka!

Malo se opustio kad sam počela postupak oko testisa jer taj dio nije jako bolan. Pitala sam ga ima li djevojku, a on je rekao: „Naravno, zar misliš da bih ovo radio da me djevojka nije natjerala?" Muškarci se često pretvaraju da ih djevojke tjeraju na depilaciju, ali mislim da su oni potajno radoznali i da nastavljaju dolaziti u salon zato što im se sviđa taj gladak osjećaj. „Nemoj se brinuti", uvjeravala sam ga. „Sve moje muške mušterije kažu da je osjećaj poslije više nego vrijedan truda." Otkrila sam da je ključna stvar za opuštanje onih koji dolaze prvi put saznanje da mnogi muškarci dolaze na ovaj tretman.

Teška pitanja
Znam što vas zanima: uzbude li se muškarci tijekom tretmana? Pa to se događa vrlo rijetko. Ali moram priznati da više volim kada se penis malo ukruti jer se tada koža oko testisa zategne, što olakšava nanošenje voska. To svojim mušterijama nikada ne govorim jer ne bih željela da pogrešno shvate.

Nažalost, neki od klijenata nisu fini momci koji imaju djevojke. U stvari četvrtina ukupne klijentele su čudaci koji od tretmana očekuju više od uklanjanja malja. Te ljigavce prepoznam čim uđu. Za početak, ako primijetim da muškarac ima neurednu frizuru ili bradu, jasno mi je da mu nije stalo do uređivanja ispod pojasa. Nemarno odjeveni muškarci također su sumnjivi, a čak i naočale mogu biti znak za uzbunu. Razmislite o tome: muškarci kojima je vanjski izgled toliko važan da uređuju svoje međunožje, svakako će se potruditi da nabave leće.

Prošli sam mjeseca imala najgoru mušteriju ikad: sredovječan, malo deblji muškarac neuredne brade. Potpuno se uklapa u opis tipova koji se muvaju oko štandova s pornočasopisima. Na početku sam se jedva suspregnula da ne povratim jer je bilo očito da se nije istuširao... Ne želim ni pomisliti koliko dugo. Njegov penis postao je tvrd istog časa. I to ne samo malo uvećan - govorimo o salutiranju u punoj veličini. Poželjela sam istrčati iz sobe, ali umjesto toga sam nanijela vosak što sam brže mogla i snažno povukla ne pazeći da mu umanjim bol.
Muškarci i vosak idu zajedno
Svaki posao ima svoje loše strane, ali se moj posao barem dobro plaća. Za mušku depilaciju zaradim mnogo više nego što bih zaradila na bilo kojem drugom poslu za koji sam kvalificirana. Da ne spominjem da broj mušterija raste iz dana u dan. Iznenadit ćete se, ali nikad nisam bila s dečkom kojem je smetala moja profesija. Ali trenutačno hodam s dečkom koji tamo dolje ima pravi tepih, ali odbija da ga sredim. Tvrdi da ima nevjerojatno osjetljivu kožu, ali mislim da je samo uplašen.

Nadam da će uskoro muška depilacija postati uobičajena kao i ženska. Gotovo sve moje mušterije su zadovoljne promjenom i dolaze redovito. Vrlo su slatki i ekstremno ljubazni, a i ostavljaju dobar bakšiš. Uz to, čini se da je ovaj posao otporan na recesiju. Zato svaki put kad čujem da je neko od mojih prijatelja dobio otkaz zahvalim nebesima na dlakavim međunožjima.

Cosmopolitan.hr