Tri koraka koja vas vode do boljeg seksa

Vidi originalni članak
Seksualne fantazije samo su jedan od načina kojim možete malo oživjeti uspavane strasti i povezati se s partnerom na novi način.
Terapeutkinja Megan Fleming za Yourtango objasnila je gdje možemo pogriješiti kada želimo ostvariti svoje seksualne fantazije i kojim koracima trebamo ići do cilja kako bi na kraju obje osobe bile zadovoljne.

1. Istražite što vas uzbuđuje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za početak jednostavno razmislite što vas uzbuđuje i koje slike ili priče pokreću strast u vama. Zapamtite na što mislite u tim trenucima, pa to iskoristite kad ste intimni s voljenom osobom. Ne smatrate li se maštovitom osobom, pročitajte erotsku knjigu ili pogledajte film za odrasle. Tada ćete sigurno shvatiti što vam se sviđa, a što vam je odbojno ili neprihvatljivo u svijetu seksualnih fantazija. Ne brinite ako vas uzbudi nešto o čemu nikada niste razmišljali ili pomislili da je vaš đir - zato istražujete. Nemojte previše analizirati i tražiti skrivene značajke svoje osobnosti, poanta je da se zabavite.

2. Podijelite misli s partnerom

Ovaj dio nije nimalo lak jer je parovima često neugodno o tome razgovarati pa na kraju to postane tabu tema. Prije svega se zapitajte je li veza u kojoj ste trenutno prava za dijeljenje nečeg toliko intimnog. Imate li potpuno povjerenje u partnera da će razumjeti vaše intimne želje? Također se potrudite da druga strana shvati kako se radi o pokušaju da se još više zbližite i naučite nešto novo jedno o drugom. Krenite polako i pitajte voljenu osobu što primjerice misli o seksi sceni iz nekog filma ili što nju uzbuđuje. Možete čak i napraviti listu s nekoliko fantazija pa usporediti ocjene i koliko vam se sviđaju.

3. Ispunite svoje fantazije

Realizacija riječi i misli u djelo može istovremeno biti uzbudljiva i zastrašujuća. Dok samo razmišljate o tome redatelj ste svake scene i ništa ne može poći po zlu, ali u stvarnom životu to je nešto sasvim drugačije. Zato je bitno da pored sebe imate osobu od povjerenja kojoj neće biti neugodno reći stop, a to vrijedi i za vas. Želite li uključiti i ostale igrice poput dominacije, također krenite polako. Za početak je dovoljan povez za oči ili lisice s krznom pa ćete vidjeti kamo će vas to odvesti. Budete li se povezali s partnerom na taj način, sve će doći samo na svoje mjesto, a poslije će vas povezivati još jedan dobar sjećaj i zadovoljstvo

Vezani članci