Ovako se rješavaju najveće dileme u seksu

Vidi originalni članak
Ako ne znate kako postupiti kod nekih seksualnih dilema, Tracy Cox je odlučila za vas. Evo što ona kaže:

Umorni se? Trebate li se seksati ili se ići odmoriti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na ovo pitanje ovisi o tome što kod vas podrazumijeva iscrpljenost. Ako ste toliko iscrpljeni da se ne možete pomaknuti, bolje je da legnete i energiju usmjerite u neke esencijalne životne funkcije, recimo kolanje krvi: Ako ste samo umorni i ne da vam se truditi kako biste došli u raspoloženje za seks, e to je situacija kada se trebate trgnuti i baciti u akciju. Orgazam će vam pomoći da bolje spavate, reducirati razinu stresa, a i biti poticaj da prakticirate seks i drugi put kada budete umorni.

Trebate li mu / joj pružiti oralni seks?

Odbiti partneru priuštiti oralni seks ne samo da uskraćujete jedan veliki dio seksulanog užitka, nego mu na jedan način poručujete da vam se gadi dio njegova / njezina tijela. Tracy Cox i za ovo ima riješenje. Naime, u bilo kojoj malo boljoj seks knjizi možete potražiti solucije kako učiniti da imate bolji miris i okus tamo dolje. Tracy savjetuje da odmah idete riješiti problem, jer u svojoj praksi još nije naišla, kako kaže, na opravdani razlog zašto netko ne želi priuštiti partneru / ici oralni seks.

Trebate li se seksati ako ste ljuti?

Oni koji obožavaju seks pomirenja, na ovo pitanje će, naravno, dati potvrdan odgovor. Naime, ako ste ljuti i netko od vas inicira seks, druga strana bi se mogla smekšati i udobrovoljiti te ćete lakše riješiti problem. Ljutnja, ovisno o tome što joj je uzrok, može djelovati pozitivno na seksulanost iako je u osnovi neugodna emocija. Ima isti utjecaj na reakciju tijela kao i opasnost u erotičnom kontekstu. Ljutnja stoga može biti u određenim situacijama afrodizijak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Je li fer potražiti seks s drugim ako vas partner zanemaruje?

Ako partner izbjegava odnos s vama, imate ozbiljnih problema. Možete odabrati seks sa strane i riskirati da vas uhvate te izgubiti partnera. Možete ostaviti partnera koji vas seksualno zanemaruje i potražiti novoga, no taj novi možda neće imati druge kvalitete koji je vaš partner imao. A možete i ozbiljno s partnerom popričati i reći mu da pokuša shvatiti problem, ali i vaše potrebe te da to proba riješiti. Naravno, prije svih drastičnih mjera to prvo trebate probati, kaže Tracy. Ako vaš partner odbija suradnju i ne želi riješiti problem, a seks sa strane će vas zadovoljiti, Tracy kaže da probate s tim, premda se ona zalaže za to da partnera koji vas ne zadovoljava ostavite i probate naći nekoga tko vam više odgovara.

Je li nikakav seks bolji od dosadnog seksa?

Jest, ako to vrijeme pametno iskoristite. Učinite to namjerno i dogovorite se da ćete apstinirati od seksa, recimo, nekoliko tjedana. U tom je periodu naravno zabranjena intimnost. Sve što zabranite bit će vam privlačno, pa bi vam nakon tih nekoliko tjedana seks trebao biti ako ne eksplozivan, onda znatno bolji.

Tportal.hr

Vezani članci