Natali Dizdar otkrila: Nikad nisam odglumila orgazam

Vidi originalni članak
Pjesma Grijeh je nastavak svega što smo do sad radili. Upečatljiv je tekst, ženski, sa stavom, ovo je prava 'break up song', rekla je Natali Dizdar u eteru Narodnog radija.

Natali je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavljajući novu pjesmu i progovarajući o svojim 'grijesima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Grijeh je teška riječ, ali imam puno svojih mana koje prihvaćam i volim. Najviše mi smeta što u svoje dnevne zadatke uvijek stavim dva previše, pa sam u stresu i poživčanim kad ih ne ispunim - rekla je Natali koja je pozvana u radijsku ispovjedaonicu. U njoj je priznala da nikad nije poljubila dečka od svoje prijateljice i da je bila buntovna i grozna tinejdžerica, ali je prema roditeljima uvijek bila iskrena. Kao mala ukrala je žvake u dućanu, nikad kaže ne laže svojoj menadžerici, a otkrila je još nešto.

- Nikad nisam glumila orgazam - povjerila se pjevačica koja se sprema za nastup na ovogodišnjem Porinu. Za live album iz ZKM-a Natali je osvojila 4 nominacije. To joj je ukupno 19. nominacija u karijeri, a do sad je osvojila tek jedan Porin. Voditelj Dalibor Petko zato je Natali dao priliku uvježbati govor zahvale u slučaju ovogodišnje pobjede.

- Sad me samo nabrijavaš. Konačno sam imala svoj trenutak - smijala se pjevačica, ujedno najavljujući rad na novom studijskom albumu.

- Idemo polako i opušteno - rekla je Dizdar.

24sata.hr

Vezani članci