Kada ON nije spreman za ozbiljnu vezu

Vidi originalni članak
Možda naprosto nema planove za išta ozbiljno.

1. Nikad ne spominje svoje bivše djevojke. Okej, nije ukusno tračati bivše i lijepo od njega da to ne radi, ali činjenica da nikad nije spomenuo niti jednu, mogla bi značiti da nikad nije bio u ozbiljnoj vezi. A odavno ste izašli iz srednje škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Odbija sve što bi moglo značiti neku prekretnicu u vašem odnosu, poput upoznavanja vaših ili njegovih roditelja ili odlaska na obiteljsko vjenčanje.

3. Kad ste skupa je predivan: pažljiv, nježan, šarmantan, duhovit... a onda nestane na par dana. I ponovno vam se javi s nekim glupim izgovorom zašto se nije mogao javiti.

4. Nije vas upoznao sa svojim prijateljima. Tj. jest s jednim, na kojeg ste naletjeli u gradu, a i tad vas nije predstavio s "moja djevojka" već samo po imenu.

5. Izbjegava razgovore o budućnosti. Kad predložite izlet za sljedeći vikend samo procjedi "vidjet ćemo, ima vremena", a kad ste mu jednom spomenuli ljetovanje, promijenio je temu.

6. Rijetko ste skupa u javnosti jer on preferira kućne aktivnosti. Spomenete li kino, reći će kako će vam spržiti neki još bolji film jer je "ugodnije na trosjedu", a predložite li odlazak u restoran iskopat će broj odlične dostave kineske hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Okreće očima na romantične komedije, na ulici se smije parovima koji hodaju zagrljeni. I rijetko kad vas drži za ruku.

8. Često mu dolaze sms poruke koje ne čita dok ste vi u blizini.

Vezani članci