FOTO  Potpisan sporazum o suradnji između FPMOZ i HKK Brotnjo

Vidi originalni članak

"Ovaj sporazum znači mnogo, pokazuje otvorenost našega fakulteta prema svim sportskim klubovima u Hercegovini, a klubovima istovremeno daje određenu perspektivu, gdje mogu koristiti resurse fakulteta, bilo da se radi o studentima ili asistentima i profesorima. Profesori i asistenti mogu ponuditi različite vrste testiranja koje klubovi mogu iskoristiti za unaprijeđenje svog drenažnog procesa, a profesori time dolaze do podataka realnog stanja istinskih sportaša koji su u ovoj regiji, kako bi ih mogli usporediti sa relevantnim sportašima u Hrvatskoj i šire", rekao je Marin Ćorluka, prodekan za nastavu FPMOZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovo velika stvar za nas kao košarkaški klub. Ovaj sporazum je novi početak košarkaškog kluba Brotnjo u neke ozbiljnije košarkaške priče", kazao je Franjo Vučić, član upravnog odbora.

Pomoćnik dekana dr. sc. Tomislav Volarić izjavio je kako mu je iznimno drago da je dio uprave fakulteta i poveznica sa HKK Brotnjo, " Kao bivši košarkaš toga kluba, nadam se uspješnoj suradnji tj. nimalo ne smunjam sa ovakvim direktorom Galićem".

HKK Brotnjo ove godine slavi 40 obljetnicu osnutka i ima ozbiljne planove da s novom Upravom kluba vrati klub na stare staze slave.

Za kraj su se iz HKK Brotnjo zahvalili Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti na tome što su prepoznali košarkaški klub Brotnjo i na podršci u novom početku rada kluba.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci