FOTO  Iz FPMOZ demantiraju i navode kako i oni imaju primjerak pronađenog diplomskog rada

Diplomski rad Ljubice Juričić
Hercegovina.info

Tijekom srijede (22.7.) je fotoreporter portala Hercegovina.info pokraj prometnice kod 'Mercatora' (Ulica Stjepana Radića) u Mostaru našao Diplomski rad iz 2012. godine oslovljen na Ljubicu Juričić.

U redakciju portala Hercegovina.info javila nam se Ljubica. Rekla nam je kako je njezin rad kod nje i poslala nam fotografije istog. No, tijekom četvrtka (23.7.) je na redakcijski mail Hercegovina.info stigao demantij iz Fakulteta prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ) Sveučilišta u Mostaru u kojem tvrde kako i oni imaju Diplomski rad Ljubice Juričić u svojoj arhivi. Njihovu reakciju pročitajte u nastavku:

"Poštovani, dana 22.7.2020. godine objavljen je tekst pod nazivom 'Kako ih čuvaju na Sveučilištu? PRONAŠLI SMO VLASNICU DIPLOMSKOG RADA Ne mogu opisati zgroženost i ogorčenost'.

U članku se navodi kako je pronađen primjerak diplomskog rada uz prometnicu kraj 'Mercatora' u Mostaru i da se radi o primjerku koji ostaje na fakultetu i koji je po svakoj logici trebao biti na Sveučilištu. Ovaj podatak je netočan.

Naime, primjerak rada objavljenog na fotografiji iz članka nalazi se u arhivi Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti", navode iz FPMOZ. Fotoreporter portala Hercegovina.info uvjerio se u to, te je isti zabilježen u tajništvu FPMOZ-a, a što se vidi na priloženoj fotografiji.

Diplomski rad Ljubice Juričić je kod nje, iz FPMOZ-a su potvrdili da i oni imaju jedan primjerak. Ostaje pitanje čiji je onda onaj koji se našao odbačen uz prometnicu kraj prodajnog centra u Mostaru? Odgovor na to pitanje za sada nitko ne zna.