FOTO  FPMOZ : Studentice Kemije u gostima djeci Dječjeg vrtića sveti Josip

Vidi originalni članak

Radoznala djeca iz pet odgojnih skupina su sa velikim oduševljenjem promatrala pokuse koje su izvele Ana Marija Barbarić i Martina Šego, studentice treće godine studija. Tom prigodom djeca sa svojim odgojiteljicama i studenticama četvrte godine studija Predškolskog odgoja koje u vrtiću obavljaju metodičke vježbeu dvorištu vrtića uživala i sami izvodili nekoliko pokusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjet je rezultat suradnje vodstva Fakulteta načelu sa dekanom dr. sc. Mariom Vasiljem, koordinacije studija Kemije na čelu sa prodekanicom za znanost i međunarodnu suradnju dr. sc. Zorom Pilić i djelatnica ovog vrtića pod vodstvom sestre Darije Jovanović i pedagogice Martine Bošnjak.

Ovakvi posjeti i suradnja sigurno su dobar primjer kako se djeci jedan „ znanstveni dan „ može uljepšati, donijeti puno novoga i podariti osmjeh na lica. Na kraju susreta djeca su na upit odgojiteljica o dojmovima, kako im je bilo tijekom dana i znaju li što studiraju studentice koje su ih posjetile odgovorili : „ Mađioničarstvo". Naime, sve što su vidjeli djeca su sa divljenjem komentirali kako su to „ trikovi" ili „ čarolije" koje izvode ove vrijedne studentice.

Mađioničari ne trebate biti kako bi ostvarili ovakav lijepi susret i suradnju, potrebno je samo „ malo" dobre volje i širom otvorena srca i ruke kako bi podarili djeci trenutke za sjećanje.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info

Vezani članci