AGAPE Udruga mladih građanima priuštila tjedan zabave

Vidi originalni članak

Udruga mladih „Agape“ Ljubušacima je priuštila tjedan dana dobre zabave uz glazbu i domaće delicije. Božićni sajam koji su organizirali, kao i dosad, okupio je brojne posjetitelje i glazbene izvođače, a njihov doprinos ovoj manifestaciji je nemjerljiv, piše dnevni list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glazbenici za svoje nastupe nisu tražili novčanu naknadu, a oni koji su uživali u njihovim izvedbama potrudili su da daju skromne priloge i pokažu veliko srce prema potrebitim sugrađanima. To i jest bio cilj sajma – prikupiti novčana sredstva i potrepštine koje će stići na adrese socijalno ugroženih Ljubušaka.

U svom naumu Agapeovci su uspjeli. Svaka sajamska večer bila je dobro posjećena. Po simboličnim cijenama prodavali su hranu i piće, a posjetitelji su imali prigodu kupiti i raznolike rukotvorine, ali i pokoji primjerak zanimljivih knjiga.

Tek ih sad, poslije sajma, čeka velik posao. Valja podijeliti pakete koje su pripremili i to učiniti što prije kako bi svaka potrebita obitelj osjetila duh blagdana i da nije zaboravljena.

„Sve je proteklo prema očekivanjima, a najviše nas raduje to što se, kada je riječ o ovom projektu, iz godine u godinu osjeti velik napredak. Sada nam slijedi nekoliko dana odmora uz naše obitelji kojima dugujemo zahvalu zbog čestih izostanaka, a sve u cilju kako bi naš humani cilj bio ispunjen“, kazao je za naš list Ivan Mlinarević, predsjednik Udruge mladih „Agape“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točni podaci o tome koliko je novčanih sredstava prikupljeno i kako je protekla humanitarna akcija „Reakcija“ bit će poznati uskoro.

Vezani članci