POČINJE ADVENT U LJUBUŠKOM Evo gdje se možete dobro zabaviti, pojesti, popiti tijekom najljepšeg doba u godini

Advent u Ljubuškom
Hercegovina.info

Kao i svake godine do sada, Ljubuški se ponovo priprema svojim građanima i posjetiteljima pružiti nezaboravan doživljaj tijekom adventskog razdoblja. Ovogodišnji program obiluje raznovrsnim događanjima i aktivnostima koje će dodatno obogatiti ionako veselo ozračje u gradu. Od 2. prosinca 2023. do 2. siječnja 2024., Trg dr. Franje Tuđmana postat će središte blagdanskog veselja i zajedništva.
 
„Danas smo se ovdje okupili kako bismo predstavili program manifestacije „Advent u Ljubuškom 2023. godine“. Pored bogate gastro ponude koja će biti upriličena na Trgu dr. Franje Tuđmana i klizališta od 200 m2 koje će biti besplatno dostupno za sve građane i posjetitelje, organiziramo i bogat kulturno zabavni program. Najviše smo se trudili uključiti naše najmlađe, konkretnije njihovo umijeće, uspjehe u vrtićima te osnovnim i srednjim školama. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže o ovom razdoblju od 2. prosinca do 2. siječnja i da svojom nazočnošću dodatno obogate ovo veselje i raznolikost našeg programa“, kazala je za Hercegovina.info Veronika Pinjuh, direktorica Turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Advent u Ljubuškom
 
Kako smo doznali, svečano paljenje prve adventske svijeće i izvedba dječjeg zbora Ljiljani sv. Ante 2. prosinca označit će početak ovogodišnjeg Adventa u gradu. Tijekom cijelog mjeseca, posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikom programu koji uključuje koncerte, radionice, izložbe te brojne druge aktivnosti. Za najmlađe će biti organizirane posebne radionice, predstave i priredbe, a tradicionalno ih očekuje i posjet sv. Nikole.
 
Odrasli mogu očekivati uzbudljivu gastro ponudu u adventskim kućicama, gdje će se nuditi raznovrsni specijaliteti, uz bogat kulturni i zabavni program. Koncert “Ususret Božiću”, Advent Night Run i humanitarni malonogometni turnir samo su neki od događaja koji će zasigurno privući velik dio odrasle publike. Manifestacija će završiti velikim koncertom popularne grupe Dalmatino čime će se ujedno i zaključiti ovaj mjesec proslave i zajedništva.

Advent u Ljubuškom

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.