NEVRIJEME U BEOGRADU Rastjeralo velik broj Vučićevih pristalica

miting,Aleksandar Vučić,SNSD,Milorad Dodik predsjednik RS-a

Tv postaja Al Jazeera Balkans je objavila snimak iz zraka nad Beogradom na kojem se jasno vidi da je Vučićev miting najvjerojatnije propao.

Naime, snimka je napravljena u periodu od 19:00 do 19:15 sati. Iako je ispred bine bilo osrednje gužve, već nekolikko stotina metara dalje gužve nema, a okolne ulice su doslovce prazne.

Sadržaj se učitava...

Nije to ni izbliza najavi da će ovo biti najveći skup koji je Srbija vidjela. Naime, zločinac Milošević je znao okupiti i po 500.000 ljudi, a najporaznije po Vučića je podatak da je oporba na prosvjedima okupila više ljudi.

U isto vrijeme N1 javlja kako su pljusak i nevrijeme zahvatili Beograd uoči početka mitinga SNS. Dio pristalica je i prije početka skupa počeo napuštati plato ispred Skupštine.

Pojedini su se od kiše sakrili kod kafea London.Neki su se spuštali niz Kneza Miloša, neki su išli ka Gazeli, a neki ka Željezničkoj stanici.Na snimcima kamera vidi se da velike grupe ljudi prelaze Brankov most u smjeru ka Novom Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je od sutra neće biti predsjednik Srpske napredne stranke.

„Ovo je posljednja večer da vam se obraćam kao predsjednik SNS“, rekao je Vučić na mitingu „Srbija nade“ u Beogradu.

On je kazao da će od sutra Srpska napredna stranka imati nekog drugog na čelu, a on će biti samo „predsjednik svih građana“, a ne predsjednik političke partije.