MUŠKARAC POKUŠAO OTROVATI SEBE I SVOG DVOGODIŠNJEG SINA Spekulira se da je riječ o svađi sa suprugom

Ilustracija
Ilustracija/ Uroš Arsić

U ponedjeljak kasno uvečer, došlo je do užasa u Pirotu kada je dvadesetosmogodišnji muškarac pokušao ubiti svog dvogodišnjeg sina i sebe nakon sukoba sa suprugom i kako bi se njoj osvetio zbog toga što su se rastali.

Incident se odigrao u blizini pirotskog mjesta poznatog kao Vašarište. Otac je, prema neslužbenim informacijama, prvo dao svom malom sinu da popije solnu kiselinu, da bi potom i sam uradio isto.

Nakon što su primljeni u Opću bolnicu u Pirotu preksinoć oko ponoći, muškarac (28) i dvogodišnje dijete su hitno prevezeni sanitetom u niški Klinički centar zbog teških ozljeda. Obojica su pretrpjeli opekotine po licu, usnama, jednjaku i želucu. Muškarac se trenutno nalazi u teškom stanju, a liječnici se bore za njegov život, potvrdili su u pirotskoj policiji.

Prema neslužbenim izvorima, incident se dogodio nakon svađe između oca i majke djeteta, zbog poremećenih odnosa unutar obitelji. Spekulira se da je otac želio nauditi svom djetetu i tako napakostiti supruzi, s obzirom na to da ga je navodno napustila.

Srećom, mališan je ostao živ, ali je njegovo zdravstveno stanje i dalje kritično i liječnici će narednih dana odlučivati kako će teći liječenje.

Stanovnici okoline Vašarišta navode da otac nije bio poznat u tom naselju i da nije tamo živio. Pretpostavlja se da je došao na to mjesto s djetetom u ponedjeljak uvečer. Susjedi su primijetili automobil i neobičnu situaciju koja se odvijala u tom trenutku.

Otac se trenutno nalazi u intenzivnoj njezi Klinike za endokrinologiju u Kliničkom centru Niš, gdje se liječnici bore s teškim ozljedama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem solne kiseline. Njegovo stanje je stabilno i svjestan je, ali mu je život ugrožen zbog težine ozljeda, piše Kurir.