OGLASIO SE DJED MALE DANKE "U meni još tinja iskra nade da je moja unuka živa"

milan ilić

Milan, djed malene Danke Ilić (2) i otac Miloša Ilića otvorio je dušu medijima u Boru i potvrdio da će se obitelj službeno oglasiti onda kada se istraga privede kraju. On je, očima punim suza, otkrio da u njemu i dalje tinja neka iskra da je Danka živa, jer traga tijelu njegove dvogodišnje unuke i dalje nema.

"Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema", kaže Milan. Dankin djed dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobivaju sve informacije koje su važne za istragu.

"Možemo ih pozvati u bilo koje doba dana i pitati sve što nas zanima", napomenuo je novinarima Telegrafa.

Ipak, ovom čovjeku čija obitelj je doživjela veliku tragediju, nije lako. I dalje se na ulici susreću sa raznim komentarima koji su izuzetno neugodni za sve njih.

"Mene ovdje svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa obitelji, pogotovu sa ove djece, ali o tome ćemo tek pričati", navodi sugovornik.

Dok obitelj Ilić sa zebnjom i nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju o tijelu malene Danke, pažnja medija posljednjih dana bila je usmjerena na selo Zlot.

Komentari, koje su čuli spletom okolnosti na televiziji od obitelji osumnjičenog Dejana bili su im gorki.

Sugovornik beogradskog medija na kraju je otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Dankina majka na pregledima zbog trudnoće koju vodi.

Podsjećamo, Danka Ilić iz Bora, djevojčica koja nije napunila ni dvije godine, ubijena je 26. ožujka ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad djetetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni su Srđan J. (50) i Dejan D. (50).

Tijelo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.