LJUBO GRIZELJ ZA HERCEGOVINA.INFO Ugostiteljima što žurnije dozvoliti da rade

Načelnik općine Grude, Ljubo Grizelj, danas je s ugostiteljima općine Grude održao sastanak gdje se razgovaralo o otvaranju ugostiteljskih objekata. Ugostitelji su načelnika Grizelja upoznali sa svojim željama i stavovima, po kojima traže da im se što žurnije dozvoli rad.

"Nakon mjesec i pol dana mjera, koje su za cilj imale da kontroliraju zdravlje svih nas, krenuli smo se baviti gospodarskim posljedicama i štetama po gospodarstvo koje je pandemija donijela. Mi sada moramo polako početi organizirati život da funkcionira normalno u uvjetima kakvi jesu. Stožeri su popustili brojne mjere i mnoge djelatnosti su počele raditi. Stoga, smatramo kako i druge djelatnosti što skorije trebaju početi raditi. Među njima mislim i na ugostitelje, kaže Ljubo Grizelj za hercegovina.info.

Imali ste sastanak s ugostiteljima danas?

"Tako je. Oni su se upravo obratili meni, i Stožeru civilne zaštite općine Grude. Održali smo kratki sastanak u kojem su oni iznijeli svoj stav, a ja sam ih upoznao što je općina uradila u posljednjih mjesec dana. Ti ljudi jedino što žele je da krenu raditi, uz određene uvjete. Naravno, poštivajući sve mjere predostrožnosti. Oni žele žurno početi raditi, i ja smatram kako im se to treba i dozvoliti. Stožer civilne zaštite općine Grude je donio danas jedan zaključak prema kojem ćemo i Županijskom i Federalnom stožeru predložiti da donesu odluku uz određene mjere, da ugostitelji već idući tjedan krenu raditi, kazao je načelnik općine Grude u Ljubo Grizelj za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.