POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ Propucan automobil glavnog državnog odvjetnika RH

Ivan Turudić
Fena

Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je osobni automobil.

O slučaju se oglasila i PU virovitičko-podravska. “”Povodom brojnih upita medija, odnosno velikog interesa javnosti, oko oštećenja vozila hrvatskog državljanina I. T. (1962.), Policijska uprava virovitičko-podravska može potvrditi da je predmetni danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja.

S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke.”

Inače, Turudić je, prema informacijama s Visokog kaznenog suda, trenutno na godišnjem odmoru, piše N1.

Branko Bačić: To je za svaku osudu

“To mi je prva vijest, to je za svaku osudu. Nije dobro da se stvara ovakvo ozračje u hrvatskom društvu. Puno puta sam rekao, mala je crta, mala je granica između političkog kaosa, između verbalne destrukcije, strašne difamacije, uvreda kojima svjedočimo i čije su žrtve dužnosnici HDZ-a. Mi našim vokaburalom nastojimo umiriti, Hrvatska je sigurna država”, kazao je Branko Bačić za N1.

Dodao je da takve vijesti utječu i na turističku sezonu te da će vijest o propucavanju vozila glavnog državnog odvjetnika odjeknuti i u Njemačkoj, Austriji, Engleskoj…

“Doprinosi se nestabilnosti. Pozivam i predsjednika, ako hoće ući u izbore, neka da ostavku, neka bude izjednačen sa svim kandidatima i pozivam ga u 10. izbornu jedinicu da ukrstimo koplja pa neka birači odluče, ovako nismo u istoj poziciji, on zloupotrebljava poziciju”, rekao je Bačić i dodao:

“Nikoga ne optužujem samo pozivam da se smirimo. To je upozorenje svima da prestano s takvm političkim obračunavanjem, poizvam da stanu jer će prije svega napraviti štetu Hrvatskoj.”