VOZILA ZAVRŠILA U KANALU Automobil s tri osobe iz BiH pretjecao kolonu, mladić poginuo

rotacija pljačka, razbojništvo, Dubrovnik, krijumčarenje, marihuana, ubojstvo
Hercegovina.info

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se sinoć oko 20 sati dogodila u mjestu Petrinjci na području Sunje, nedaleko od Siska. U nesreći je jedna osoba poginula.

Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, dok su se kao putnici u vozilu nalazili 47-godišnjak i 21-godišnjak, također državljani Bosne i Hercegovine.

Vozač je uslijed pretjecanja kolone prešao u suprotnu prometnu traku i udario u automobil sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnjakinja, objavila je policija. Od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći 22-godišnjak je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija.

Putnici iz vozila i vozačica su prevezeni u sisačku opću bolnicu, gdje su 47-godišnjaku okvalificirane teže tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku i 27-godišnjoj vozačici lakše tjelesne ozljede.

prometna nesreća
Foto: PU sisačko-moslovačka


Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.