PREMIJER LIGA PONOVNO U ČITLUKU Stadion Bare se šminka za svog novog domaćina

Stadion Bare Čitluk
Hercegovina.info

Sutra će se na Barama ponovo igrati Premijer ligaška utakmica i to lokalni županijski derbi između NK Široki Brijeg i HŠK Posušje u sklopu 13. kola Premijer lige BiH, a s obzirom na to da je NK Široki Brijeg prijavio domaći zamjenski teren Bare u Čitluku. Naime kao što je poznato na stadionu Pecara u Širokom Brijegu u tijeku je potpuna rekonstrukcija starog travnjaka u sklopu Programa NS BiH i lokalne zajednice o ugradnji hibridnog travnjaka.

Tako žitelji i ljubitelji nogometa iz Brotnja imaju ponovo privilegiju da u Čitluku na stadionu Bare gledaju Premijer ligašku utakmicu. 

Ne tako davno HNK Brotnjo je kao sudionika Premijer lige BiH ugostio na Barama NK Široki Brijeg i to 21.ožujka 2004. godine kada je NK Široki Brijeg pobijedio 3:2 u dosta uzbudljivoj utakmici pred 3.000 gledatelja.

Imajući u vidu sutrašnju utakmicu već tjedan dana djelatnici JP Broting i NK Široki Brijeg vrijedno rade oko uređenja travnjaka i tribinskog prostora, a vrijedni domaćini iz HNK Brotnjo-Čitluk pripremaju svoje prepoznatljive službene prostorije, svlačionice i urede kako bi se "gosti" osjećali kao kod kuće.

Vodstvo HNK Brotnjo Čitluk ističe da imaju čast što se utakmica odigrava u Čitluku čime se još jednom dokazuje ispravnost nekadašnjih čelnika kluba koji su izgradili stadion Bare na kome su se tada igrale Premijer ligaške i posebno europske utakmice, a evo to se dijelom ponavlja sa HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg kao domaćinima. Ujedno se nadaju da će to biti poticaj svima da HNK Brotnjo pokuša ponovo napraviti realan uspon , a što svjedoči sadašnje stabilno stanje u klubu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.