POJAČANJE NA PECARI Stasiti stoper iz Sinja potpisao za Široki

mislav matić
NK Široki Brijeg

Mislav Matić je novi središnji branič u redovima NK Široki Brijeg. Riječ je o stasitom, 195 centimetara visokom Sinjaninu s kojim je potpisana suradnja do ljeta 2025. godine.

Drugo ovozimsko pojačanje u momčadi Dine Skendera je šest godina mlađi brat Bernarda Matića, također obrambenog igrača koji je odradio tri vrlo zapažene sezone u plavo-bijelom dresu i upisao 84 nastupa za momčad s Pecare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Drago mi je što sam došao u Široki Brijeg. Znam u kakav sam klub došao, znam njegovu vrijednost u bh. nogometu. Dat ću sve od sebe i biti u službi momčadi kako bi ispunili zacrtane ciljeve. Vjerujem kako ću opravdati očekivanja struke i navijača", kazao je novi igrač Plavo-bijelih.

Mislav Matić je nogometnu izobrazbu započeo u matičnom klubu NK Junak Sinj, a nastavio i završio u zagrebačkim klubovima NK Rudeš i NK Lokomotiva Zagreb.

Prve seniorske minute dobio je u Rudešu, kao posuđeni igrač Lokomotive, odakle je 2020. godine ostvario inozemni transfer u redove ukrajinskog prvoligaša FC Minaj.

Po izbijanju rata u Ukrajini vratio se u Hrvatsku i postao član HNK Šibenik. Nakon vrlo zapažene sezone na Šubićevcu u ljeto 2023. godine ponovno se vratio u Rudeš. U prvom dijelu aktualne sezone upisao je 15 nastupa u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa.