FOTO/VIDEO  Navijači Zrinjskog grme ulicama Birminghama, krenuli prema Villa Parku

Navijači Zrinjskog Birminghamu
Hercegovina.info

Nešto više od 700 navijača HŠK Zrinjski bit će večeras na Villa Parku gdje će bodriti svoju momčad u susretu 2. kola grupne faze Konferencijske lige gdje Zrinjski gostuje kod Aston Ville.

Ovo je sigurno najveća utakmica u klupskoj povijesti, pa je stoga ni oni najvjerniji navijači koji su bili u prilici nisu željeni propustiti.

Navijači Zrinjskog Birminghamu

Upaljene su i bengalke

Tijekom popodneva, navijači Zrinjskog počeli su se skupljati u samom središtu Birminghama gdje se u dobroj atmosferi uz pjesmu i poneko pivo zagrijavaju za utakmicu.

"Pred nama je najveća utakmica u povijesti kluba. Svi smo privilegirani što smo dio povijesti. Razmišljaš o utakmici i boli te glava od kvalitete, ali to je privilegija da te boli glava. Koliko bi trenera i klubova dalo novaca da budu u našoj poziciji?", izjavio je uoči utakmice trener Plemića Krunoslav Rendulić.

Zrinjski je vodeći na ljestvici nakon što je u prvom kolu svladao u čudesnom preokretu AZ Alkmaar.

Pomalo je nestvaran ta ljestvica, gdje smo mi prvi, a Aston Villa zadnja, ali tek smo na početku. Naš je cilj uhvatiti što više bodova, tri smo ulovili, a ja sam uvjeren da nećemo ostati na tome", kazao je Rendulić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O Aston Villi je kratko dodao:

"Ako su sposobni dati Brightonu šest golova onda vam je jasno o kakvoj se kvaliteti radi".

Utakmica na Villa Parku igra se s početkom u 21 sat uz izravan prijenos na Arena Sport.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.