SKENDER O DERBIJU "Zrinjski igra odlično, ali možemo do pozitivnog rezultata"

Dino Skender
NK Široki Brijeg

HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg odigrat će novi veliki hercegovački derbi ovoga petka s početkom u 20:30 sati.

Gostovanje u Mostaru u sklopu 30. kola WWin lige BiH na današnjoj konferenciji za medije najavili su šef stručnog stožera Dino Skender i vratar Ivan Puljić.

„Definitivno znamo o kakvoj utakmici je riječ i znamo s kakvim protivnikom igramo. Znamo u svakom slučaju da nas čeka težak posao. Zrinjski igra u odličnoj formi, skautirali smo ih i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Moramo se dobro pripremiti i izvući maksimum. Za nas bi pozitivan ishod bio i neriješen rezultat, ali naravno da želimo pobjedu u Mostaru“, kazao je Skender u uvodu.

Strateg Širokog Brijega je istaknuo kako na bazi derbija koje je njegova momčad odigrala dobro na gostovanju, isto tako želi ostaviti dobar dojam i protiv Zrinjskog.
„Smatram da imamo kvalitetu pokazati svoje dobro izdanje u Mostaru i posljedično tome doći do povoljnog rezultata“, istaknuo je Skender.

U odnosu na posljednju utakmicu koju je Široki Brijeg odigrao protiv Borca na Barama, Skender u velikom hercegovačkom derbiju neće moći računati na Luku Marina i Petra Mišića koji nemaju pravo nastupa zbog toga što su posuđeni iz Zrinjskog.

Među vratnicama Širokog Brijega prvi put u velikom hercegovačkom derbiju stajat će mladi vratar Ivan Puljić.

„Mislim kako ne treba puno opisivati ovu utakmicu. Svi u klubu i gradu znaju koliko navijačima znači ova utakmica. Isto tako meni kao djetetu NK Široki Brijeg jako puno znači igrati ovaj derbi. Ovo je veliki hercegovački derbi i neće nam biti potreban dodatni motiv. Vjerujem kako ćemo izvući pozitivan rezultat u Mostaru“, rekao je mladi vratar.
Pravdu u Mostaru dijelit će Antoni Bandić iz Gruda, a pomoćnici su mu Josip Čolić iz Kupresa i Perica Maskaljević iz Orašja.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport.