JUBILEJ DINE ĆORIĆA Totti Širokog? Vidjet ćemo, sve je u Božjem planu

Široki Sloboda
Hercegovina.info

Kapetan Širokog Brijega Dino Ćorić na posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Željezničara na Grbavici proslavio je veliki jubilej. Naime, on je u tom susretu upisao svoj 300-ti nastup za Plave s Pecare. 

Igrač je to koji je ponikao u Širokom Brijegu i nikada nije promijenio svoj dres, a već je u tridesetoj godini života. 

"Iskreno nisam ni znao za taj podatak, i ja sam tek jutros pročitao to. Kada iza sebe imate toliki broj odigranih utakmica i ne vodite računa o tome i zaboravite na brojke. Brojka govori za sebe i ja sam prezadovoljan tim podatkom", kaže Ćorić za hercegovina.info.

O 300 nastupa u dresu kluba s Pecare skromno kaže.

"Uvijek može bolje. Zadovoljan sam učinjenim u dresu kluba kojeg volim od djetinjstva. Nastavljam dalje, hvala Bogu zdravlje me služi pa ćemo vidjeti do kada."

Rijetki su oni poput Tottija koji su cijelu karijeru proveli u jednom klubu i to onom najdražem.

"Ako Bog da može se i to dogoditi, no sve je Božji plan pa ćemo vidjeti što će biti u budućnosti", ističe Ćorić.

Za jubilej je proslavio i veliku pobjedu u derbiju na Grbavici.

"To je samo jedan pokazatelj da jako dobro radimo. Ima tu i oscilacija, ali to je očekivano s obzirom da imamo mladu momčad. Naše ja da nastavimo raditi i bit će ovo još bolje."

Slijedi još jedan derbi, onaj hercegovački.

"To je derbi i tu nema favorita. Mi igramo kući, na Pecari i to bi trebala biti kao mala prednost. No, jako mi je žao što neće biti navijača na tribinama. Zrinjski? Suvišno je trošiti riječi o Zrinjskom kao klubu. Svatko ima svojih oscilacija, uspona i padova, pa tako i oni. No, Zrinjski se dosta podigao u zadnje vrijeme i na trećem su mjestu. Pobjedom možemo preskočiti Zrinjski i bit će to jedna prava utakmica u kojoj se nadam da će pobjeda otići na našu stranu."

Nada se Ćorić kako sa Širokim ponovno može na travnjake u europskim natjecanjima.

"Ja se nadam da možemo izboriti Europu. Pokazali smo da možemo igrati sa svima i nemamo se razloga plašiti nikoga. Ima tu raznih faktora koji se trebaju posložiti, ali što se tiče iskustva i kvalitete, ja sam uvjeren da možemo u Europu", zaključio je kapetan Širokog Brijega.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.