Dinamo konkurentu za naslov uzeo najboljeg igrača, kod predstavljanja su napravili amatersku grešku

Petar Bočkaj
GNK Dinamo

Jedan od najboljih Osijeka Petar Bočkaj danas je iznenađujuće je prešao u izravnog konkurenta za naslov prvaka zagrebački Dinamo.

Bočkaj je s 'Modrima' potpisao višegodišnji ugovor, ali visina transfera za sada nije poznata.

Dinamo je prije službene potvrde transfera na Instagramu pokušao objaviti kratki video o dolasku novog igrača na Maksimir, čije su ime držali u tajnosti, no zbog amaterske pogreške sve je propalo. Prikazana je bila unutrašnjost automobila u kojem svira hit Novih fosila "Košulja plava' dok "tajanstveni" igrač putuje prema Zagrebu. No, u Dinamu su napravili pogrešku.

Petar Bočkaj

Naime, na komandnoj ploči automobila jasno se vidjelo da je pjesma puštena s mobitela Petra Bočkaja, tako da su mediji doznali o kome se radi prije nego je Dinamo službeno potvrdio dolazak.

Dinamo je potom obrisao video i objavio novi, ali već je bilo kasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No, ako su napravili pogrešku s predstavljanjem, sigurno Željko Kopić nije pogriješio s odabirom pojačanja. Petar Bočkaj bit će sigurno važna karika u njegovoj momčadi.

S druge strane navijači Osijeka bijesne. 

"Hvala vam svima, bili smo i ostali provincija. Sram može biti svakoga tko je ovo odobrio. Fuj!", "Wtf?! Kako da ovo objasnim sinu od 7 godina?!", "Osijek ozbiljan klub. Bori se za naslov pa proda najboljeg igrača jednom od direktnih konkurenata za taj isti naslov", "Baš se trudite i to malo ljudi što dolazi potjerati s tribine", "Dno dna", "Upravo ste dali do znanja i navijačima i drugim klubovima u HR koliko smo jadan klub...", samo su neki od komentara navijača kluba iz Gradskog vrta.

Osim neupitnih nogometnih kvaliteta Bočkaj važi za vrlo kontroveznog igrača, koji je znao praviti ekscese van terena. Napravio je niz incidenata, a pamti se kad se u alkoholiziranom stanju automobilom zabio u jednu benzinsku pumpu u Osijeku.