DINAMO Hoće li hercegovački dvojac u idućoj sezoni predvoditi napad Modrih?

luka menalo, Mirko Marić
Dario Grizelj/Hina

Iako je do kraja HNL-a ostalo za odigrati šest kola, momčadi su već počele slagati kadar za iduću sezonu. To se naročito odnosi na Dinamo, koji je postao prvak i već se može fokusirati na novu sezonu. Modre je već napustio jedan napadač, Mario Gavranović.

U izlogu je najbolji igrač Modrih Bruno Petković, kojeg će Dinamo teško zadržati s obzirom na sve ono što je pružio u ovoj sezoni.

U Dinamu mu već traže zamjenu. Vidjeli su je Modri u Antoniju Mirku Čolaku, napadaču Rijeke, no s Rujevice su Dinamu poslali jasnu poruku, da je Čolak za njih "skupa priča".

Danas se pojavila i priča o tome, kako su Modri zagrizli za Mirka Marića igrača Osijeka, ujedno i najboljeg strijelca HNL s 19 pogodaka.

luka menalo,Mirko Marić

Dinamo je svojevremeno i doveo Mirka Marića iz Širokog Brijega, no u Dinamu nije dobio pravu šansu. Iskazao se u Lokomotivi, a zatim i u Osijeku. Hoće li Modri uspjeti privoljeti Osijek i Gruđanina da obuče Dinamov dres ostaje nam za vidjeti. Zadnju riječ će ipak dati u Gradskom vrtu.

Još jedan napadač, Hercegovac, iz Širokog Brijega je stigao u Dinamo, a to je Luka Menalo. Bjelica mu je u nekoliko navrata dao šansu te ga poslao u Slaven Belupo po veću minutažu s obzirom na to kakvu je konkurenciju imao u napadu. Možda u Belupu nije briljirao, ali je zato u Sloveniji eksplodirao.

Čapljinac u Olimpiji pruža vrhunske partije. U strijelce se Menalo upisao 11 puta, a dodao je i 7 asistencija. No, te brojke mogu biti i veće s obzirom na to da se u Sloveniji još ima nekoliko kola za igrati, a posljednje je 22. srpnja. Nakon posljednjeg kola Menalo se vraća u Dinamo i stavlja se na raspolaganje treneru Igoru Jovičeviću.

luka menalo,Mirko Marić

"Takav je plan. Iako bi i s Olimpijom mogao igrati Ligu prvaka jer imamo dobru prednost na ljestvici no Dinamo je ipak Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači u našoj regiji i kakve rezultate ostvaruje. No, vidjet ćemo hoće li se nešto promijeniti.", rekao je u nedavno razgovoru za hercegovina.info Luka Menalo.

Marić-Menalo. Hoće li hercegovački dvojac u idućoj sezoni nositi napad kluba iz Maksimira ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.